Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η επόμενη ημέρα δεν έχει έρθει ακόμη, αφοσίωση στο φετινό πρωτάθλημα!

Η επόμενη ημέρα δεν έχει έρθει ακόμη, αφοσίωση στο φετινό πρωτάθλημα!
Κυριακή, 16 Απριλίου 2023 - 15:22

Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα ευλογημένη με την… υποχρέωση του πρωταθλητισμού. Απέναντι σε όλες τις δυσκολίες, κόντρα σε όλους και σε όλα, ο Θρύλος ξέρει καλά πως πρέπει να συνεχίσει να παλεύει και να βάζει… δύσκολα στους αντιπάλους του. Όχι από… καπρίτσιο, αλλά για να πάρει τον τίτλο. Λάθος. Και τον φετινό τίτλο!

Στο μεταξύ, δείχνει να έχει αρχίσει να «ζεσταίνεται» η κουβέντα για τον νέο προπονητή και την επόμενη ημέρα. Με μία σημαντική υποσημείωση: Η επόμενη ημέρα δεν έχει έρθει ακόμη, αφοσίωση στο φετινό πρωτάθλημα! Αφοσίωση αδιάκοπη, στον φετινό τίτλο και στην προσπάθεια που γίνεται αυτός να έρθει στον Πειραιά! ΚΑΙ αυτός να έρθει στον Πειραιά… Είναι σημαντικό το να συζητάμε για τον νέο προπονητή και την επόμενη ημέρα στο λιμάνι. Αλλά πρώτα θα ολοκληρώσουμε την κουβέντα για τον φετινό τίτλο και για το 48ο!

Στον Ολυμπιακό το ξέρουν καλά αυτό. Δεν χρειάζεται να… σταματήσουν τα σενάρια, για νέο προπονητή. Είναι δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός… ψάχνει! Αναζητά τον άνθρωπο, ο οποίος θα κάνει τη νέα προσπάθεια, να χτίσει τη νέα ομάδα, να κυνηγήσει νέους τίτλους, νέες ευρωπαϊκές αναζητήσεις. Αλλά όταν η κουβέντα για το φετινό πρωτάθλημα ολοκληρωθεί. Ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί. Ακόμη είναι σε εξέλιξη! Το 48ο μπορεί και πρέπει να έρθει στο λιμάνι. Και τότε θα γίνει η νέα αρχή!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης