Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πατάει «γκάζι» από σήμερα, για την Κυριακή

Πατάει «γκάζι» από σήμερα, για την Κυριακή
Τρίτη, 18 Απριλίου 2023 - 13:38

Είναι νωρίς ακόμη, μέσα στην εβδομάδα. Αλλά παράλληλα… δεν υπάρχει και χρόνος για χάσιμο. Είναι σαφές ότι το ματς, το οποίο έρχεται, με την ΑΕΚ, θα κρίνει πολλά, αν όχι τα πάντα. Και ο Ολυμπιακός ξέρει καλά πως πρέπει να το κερδίσει. Όλη η αφοσίωση των Πειραιωτών είναι στραμμένη εκεί. Είναι στραμμένη στη μεγάλη αναμέτρηση της προσεχούς Κυριακής και για αυτήν, η προετοιμασία εντείνεται.

Δεν επέστρεψε σήμερα, όμως, στο γήπεδο ο Θρύλος. Η ομάδα επέστρεψε από τη Δευτέρα του Πάσχα στις προπονήσεις, αλλά από σήμερα Τρίτη (18/4) αρχίζει να… τελικιάζει την προετοιμασία, για το μεγάλο ματς της Κυριακής. Μέχρι στιγμής τα προβλήματα περιορίζονται στην απουσία του Σέρτζι Κανός και κάπου εκεί η «λίστα» με τους τραυματίες… τελειώνει. Πρώτος στόχος του Ανιγκό είναι η ομάδα να δουλέψει καλά αυτές τις ημέρες και να μην υπάρξουν προβλήματα. Όσο είναι στο χέρι της ομάδας, βεβαίως.

Τελική ευθεία, λοιπόν. Ο Ολυμπιακός θα σχεδιάσει το πως θα αντιμετωπίσει και φυσικά, πως θα νικήσει εκ νέου την ΑΕΚ, σε ένα παιχνίδι το οποίο θα κρίνει πολλά (αν όχι τα πάντα) στη «μάχη» του τίτλου…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης