Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κακά τα ψέματα, είναι μέγας «τελικός»

Κακά τα ψέματα, είναι μέγας «τελικός»
Πέμπτη, 20 Απριλίου 2023 - 10:43

Παναθηναϊκός 69. ΑΕΚ 69. Ολυμπιακός 63. ΠΑΟΚ 60. Η «μάχη» μαίνεται και επ’ ουδενί δεν έχει κριθεί. Ο τίτλος είναι ακόμη ανοιχτός και παρά τις τεράστιες, μνημειώδεις και στ’ αλήθεια… θλιβερές προσπάθειες της «εξυγίανσης» να στερήσει από τον Ολυμπιακό το πρωτάθλημα και να κάνει… ετσιθελικά απονομή σε ένα από τα «παιδιά» της, οι Πειραιώτες είναι εδώ. Ωστόσο, η αγωνιστική η οποία έρχεται, κρίνεται ΤΡΟΜΕΡΑ σημαντική. Ίσως και καθ’ όλα αποφασιστική!

Το ντέρμπι με την ΑΕΚ, το οποίο έρχεται το βράδυ της Κυριακής (21:00) είναι πολύ σημαντικό… Κακά τα ψέματα, είναι μέγας «τελικός». Αυτός είναι ο σωστός χαρακτηρισμός του… Το ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό, αν όχι… ολοκληρωτικά, την εξέλιξη της προσπάθειας του Ολυμπιακού, για τον τίτλο.

Με το -6 να γίνεται -3 από την ΑΕΚ και σε συνδυασμό με πιθανή νίκη του ΠΑΟΚ, -3 και από τον Παναθηναϊκό, ο Ολυμπιακός μπαίνει ξανά δυναμικά στην προσπάθεια κατάκτησης του τίτλου! Σε αντίθετη περίπτωση, αν δηλαδή γίνει -9 ή μείνει στο -6 με έναν εκ των δύο αντιπάλων, τότε τα περιθώρια θα στενέψουν σημαντικά. Στις περιπτώσεις ισοπαλίας τα πράγματα μένουν λιγάκι περισσότερο… ανοιχτά, αλλά και πάλι θα είναι δύσκολο.

Όπως και να ‘χει, είναι μεγάλος… τελικός το ματς της Κυριακής και ο Ολυμπιακός οφείλει να το πάρει…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Ο ελίτ Ντάβιντε Μάσα στον Ναό

Ο ελίτ Ντάβιντε Μάσα στον Ναό

Αυτός είναι ο διαιτητής του ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ. Ο Ολυμπιακός έχει βρει απέναντί του τον Ιταλό ρέφερι, σε ευρωπαϊκά του παιχνίδια.