Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο κόσμος πιστεύει και στηρίζει!

Ο κόσμος πιστεύει και στηρίζει!
Πέμπτη, 20 Απριλίου 2023 - 10:03

Κόντρα σε όλους και σε όλα, ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προσπάθειά του, για να φέρει στο λιμάνι και το φετινό πρωτάθλημα. Και παρότι δεν είναι σε πλεονεκτική θέση, σε σχέση με τους αντιπάλους του, ο Θρύλος ξέρει καλά πως δεν έχει ως επιλογή το να… μην προσπαθήσει. Γιατί; Γιατί πρώτος όλων το πιστεύει ο κόσμος του! Ο Ολυμπιακός έχει τους πλέον πιστούς οπαδούς στην Ελλάδα και την Ευρώπη και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας, περισσότερο από ποτέ!

Δεν έχει τελειώσει ακόμη η προσπάθεια, για το 48ο. Δεν έχει τελειώσει ακόμη η «μάχη». Και ο κόσμος του Θρύλου βγαίνει μπροστά. Τα 23.000+ εισιτήρια, τα οποία έχουν ήδη διατεθεί, για το παιχνίδι της Κυριακής με την ΑΕΚ, το μαρτυρούν με τον καλύτερο τρόπο. Ο κόσμος πιστεύει και στηρίζει! Και η ομάδα έχει μια δουλειά: Να συνεχίσει την προσπάθεια, στο έπακρο.

Ένα πράγμα «τρομάζει» μόνο τον Ολυμπιακό: Ο κακός εαυτός του. Και ένα πράγμα «τρομάζει» μόνο τον κόσμο του Ολυμπιακού. Το να μη βλέπει προσπάθεια. Η ομάδα οφείλει στα ματς που έρχονται να καταθέσει την απόλυτη προσπάθειά της, στο χορτάρι. Ξέρουμε όλοι καλά, τι λέει το σύνθημα του λαού του Ολυμπιακού: «Θρύλε παίξε γερά, παίξε με τσαμπουκά… Και ο κόσμος σου θα τραγουδά…».

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης