Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ναι μεν, αλλά

Ναι μεν, αλλά
Παρασκευή, 21 Απριλίου 2023 - 10:24

Εμβιλά, Μπα, Γκάρι, Μπουτούτσι. Υπάρχουν περιπτώσεις ποδοσφαιριστών στο ρόστερ του Ολυμπιακού, αυτή τη στιγμή, οι οποίοι δείχνουν να έχουν ξεπεράσει τα διάφορα προβλήματα, τα οποία τους ταλαιπώρησαν το αμέσως προηγούμενο διάστημα. Είτε ίωσης, είτε μικροτραυματισμών. Ωστόσο, το αν θα είναι στην αποστολή ή/και αν θα αγωνιστούν την Κυριακή, απέναντι στην ΑΕΚ, θα φανεί σήμερα Παρασκευή (21/4) και αύριο Σάββατο. Πάμε μέρα-μέρα που λέμε, αφού μπορεί να μπήκαν στις προπονήσεις και να δείχνουν καλά, αλλά είναι και θέμα ρυθμού. Γενικότερου, όχι μόνο αγωνιστικού. Αφού έτσι κι αλλιώς, εδώ και αρκετές μέρες δεν είχε αγωνιστική δράση.

Ο Ζοζέ Ανιγκό ξέρει καλά ότι δεν είναι εύκολο για έναν παίκτη που επανέρχεται από ίωση ή/και τραυματισμό να πάει αμέσως στο 100% και να είναι άκρως ετοιμοπόλεμος. Έτσι, παρακολουθεί την εξέλιξη των παικτών του, αυτές τις ημέρες. Από την Πέμπτη μέχρι και το Σάββατο.

Ειδικότερα η αυριανή προπόνηση, εκείνη του Σαββάτου, θα αποτελέσει το βασικότερο κριτήριο, για το πως θα εμφανιστούν οι παίκτες του Ανιγκό και για τη θέση τους στην αποστολή ή/και την ενδεκάδα.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Μεγάλη ευκαιρία να την ξεγυμνώσει οριστικά!

Μεγάλη ευκαιρία να την ξεγυμνώσει οριστικά!

Την έχει ήδη αποδομήσει. Την έχει ήδη εκθέσει. Ευκαιρία να την «τελειώσει». Απέναντι στην ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός έχει μεγάλη ευκαιρία να δείξει ποιος είναι. Και ποια είναι η αντίπαλός του…