Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μεγάλη ευκαιρία να την ξεγυμνώσει οριστικά!

Μεγάλη ευκαιρία να την ξεγυμνώσει οριστικά!
Παρασκευή, 21 Απριλίου 2023 - 10:03

Δεν είναι δυνατόν ο Ολυμπιακός να… φοβηθεί. Όχι μόνο αυτή την ΑΕΚ, γενικά. Οποιονδήποτε αντίπαλο. Αλλά… ειδικά αυτή την ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός έχει μία μεγάλη ευκαιρία να την… ξεγυμνώσει οριστικά! Ήδη, από την ανακοίνωση του ελίτ διαιτητή που όρισε η ΚΕΔ/ΕΠΟ, εκπλήσσοντας όλο το σύμπαν, η ΑΕΚ έδειξε τα πραγματικά της χρώματα. Και που στέκεται αναφορικά με τη διαιτησία… Γέλασε το πανελλήνιο, με την αντίδρασή της, για έναν ελίτ Ιταλό διαιτητή. Ο Μαριάνι, βέβαια, που δεν ήταν ελίτ, δεν τους είχε χαλάσει ιδιαίτερα, δεν είχαν τοποθετηθεί.

Ο Θρύλος έχει, λοιπόν, μπροστά του, άλλη μια ευκαιρία να δείξει ξεκάθαρα τι εστί ΑΕΚ. Τι πρεσβεύει αυτή η ομάδα των ενστάσεων, των δοκαριών, του Γιαννάκη στη φυσούνα, των… δήθεν μεθυσμένων Πολωνών και του Διαμαντόπουλου και άλλα τέτοια… Την έχει ήδη αποδομήσει. Την έχει ήδη εκθέσει. Ευκαιρία να την «τελειώσει». Απέναντι στην ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός έχει μεγάλη ευκαιρία να δείξει ποιος είναι. Και ποια είναι η αντίπαλός του…

Στο χέρι του είναι, εφόσον μπροστά του βρει μια 50αρίσια διαιτησία (η λογική λέει ότι ως ελίτ, ο Μάσα μπορεί να την κάνει) να παίξει την μπάλα του και να φύγει από το γήπεδο νικητής και θριαμβευτής. Ας το πράξει, λοιπόν.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Ναι μεν, αλλά

Ναι μεν, αλλά

Σε ό,τι αφορά τη συμμετοχή ορισμένων παικτών στην ενδεκάδα του αγώνα με την ΑΕΚ, πάμε… μέρα-μέρα.