Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το απόλυτο «πρέπει»

Το απόλυτο «πρέπει»
Σάββατο, 22 Απριλίου 2023 - 10:04

Το παιχνίδι με την ΑΕΚ έφτασε, σχεδόν. Μία ημέρα απέμεινε, για τη μεγάλη «μάχη» του Φαλήρου, το βράδυ της Κυριακής (21:00) και η αγωνία κορυφώνεται. Και είναι αλήθεια. Είναι αυτή η πιο κρίσιμη αγωνιστική των πλέι οφ. Και ο Ολυμπιακός οφείλει να ανταποκριθεί και να πάρει τη νίκη.

Μπροστά του, ο Ζοζέ Ανιγκό έχει το απόλυτο «πρέπει». Μπροστά τους, οι παίκτες του Μαρσεγιέζου τεχνικού έχουν το απόλυτο «πρέπει». Μπροστά του, ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει το απόλυτο «πρέπει. ΟΛΟΙ οφείλουν να ανταποκριθούν. ΟΛΟΙ οφείλουν να είναι εκεί και να έχουν τη δική τους συνεισφορά στη «μάχη» αυτή.

Είναι ξεκάθαρο ότι αυτό το παιχνίδι, περισσότερο από όλα τα άλλα μέχρι εδώ, δεν πρέπει επ’ ουδενί να χαθεί. Είναι γεγονός ότι όλα όσα θα ακολουθήσουν, μέχρι το φινάλε της αγωνιστικής περιόδου, θα έχουν τον χαρακτήρα τελικού. Ωστόσο ειδικότερα αυτό το παιχνίδι, το αυριανό, μπορεί και εν πολλοίς θα καθορίσει την εξέλιξη που θα έχει η προσπάθεια του Ολυμπιακού να πάρει το φετινό πρωτάθλημα…

Οι δυσκολίες είναι αρκετές. Τα προβλήματα δεν λείπουν. Και όμως, ο Ολυμπιακός έχει τη δυναμική και το μέταλλο του πρωταθλητή, να ανταποκριθεί και να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Να πάρει αυτό που θέλει. Να πάρει αυτό που μπορεί. Να πάρει αυτό που του αξίζει. Ναι, το «πρέπει» είναι μεγάλο. Μεγάλο είναι όμως και το μέγεθος του Ολυμπιακού. Μεγαλύτερο όλων των αντιπάλων του. Τους «έχει».

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Ανίκανοι και ανασφαλείς

Ανίκανοι και ανασφαλείς

Ομαδούλες. Ο Ολυμπιακός μπορεί και πρέπει να τους πάρει και αυτό το πρωτάθλημα. Προσπάθεια μέχρι το φινάλε και καμία υποχώρηση!