Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Άρης-Ολυμπιακός: Κυρίαρχος και στην έδρα του αντιπάλου του, ο Θρύλος

Άρης-Ολυμπιακός: Κυρίαρχος και στην έδρα του αντιπάλου του, ο Θρύλος
Τετάρτη, 26 Απριλίου 2023 - 13:42

Ο Ολυμπιακός αφήνει άμεσα πίσω του την κλοπή με την ΑΕΚ και βλέπει τον Άρη. Ξεχνάει το «χειρουργείο» του Μάσα και το ξεβράκωμα της αντιπάλου του, η οποία χρειάστηκε τη σφαγιαστική διαιτησία του Ιταλού, για να πάρει το ματς. Και βλέπει το πως θα νικήσει στο «Βικελίδης», όπου πηγαίνει ως κυρίαρχος στην παράδοση. Περισσότερες νίκες από ήττες μετράει ο Θρύλος, στην έδρα του Άρη. Και θέλει απόψε να συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Αναλυτικά:

Ο Άρης ήταν η μοναδική ομάδα στην κανονική διάρκεια της Stoiximan Super League που είχε υποχρεώσει τον Ολυμπιακό σε εκτός έδρας ήττα. Οι Ερυθρόλευκοι έκαναν ακόμη μια, με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο τελευταίο τους χρονικά εκτός έδρας παιχνίδι των Playoffs.

Οι δύο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες και στην διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδος, με τον Ολυμπιακό να σημειώνει δύο νίκες με 1-0, στον Πειραιά και στη Θεσσαλονίκη.

Ο Άρης από το 2019-20 μέχρι τώρα έχει υποδεχθεί τρεις φορές τον Ολυμπιακό για την διαδικασία των Playoffs και υπάρχει μια ισοπαλία και δύο νίκες του Ολυμπιακού, ενώ οι δύο ομάδες συναντήθηκαν και το 2009-10, όπου ο Άρης επικράτησε με 2-0.

Το μεταξύ τους δημοφιλέστερο σκορ, όμως, είναι το 0-0 και σε 13 από τις αναμετρήσεις τους δεν έχει σημειωθεί γκολ. Υπάρχουν ακόμη πέντε ισοπαλίες με 1-1, ενώ τέσσερις φορές έχει σημειωθεί και σκορ 2-2.

Οι περισσότερες νίκες του Άρη είναι με 1-0, αφού έχει επικρατήσει επτά φορές με αυτό το σκορ, ενώ το δημοφιλέστερο για τις νίκες του Ολυμπιακού είναι πάλι το 1-0 με έξι εμφανίσεις.

62 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

18 ΝΙΚΕΣ ΑΡΗΣ

22 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

22 ΝΙΚΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΓΚΟΛ: 62-74

Πηγή: slgr.gr

Διαβάστε επίσης