Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Παραμύθι vs ψέμα και… όποιος αντέξει

Παραμύθι vs ψέμα και… όποιος αντέξει
Παρασκευή, 28 Απριλίου 2023 - 12:59

Τι πλάκα έχουν τα φερέφωνα της «εξυγίανσης». Πασχίζουν με τα αστεία άρθρα τους να μας πείσουν για τις… δήθεν «ομαδάρες» Παναθηναϊκό και ΑΕΚ που κοντράρονται για να πάρουν «το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όλων των εποχών». Γελάνε και τα 47 αντρίκεια και καρυδάτα, καθαρά και ξάστερα πρωταθλήματα του Θρύλου. Σίδερο VS γοητεία γράφει γνωστός παραμυθατζής που τα βλέπει όλα καλά, αν δεν είναι Ολυμπιακά. Τότε… χαλιέται και παίρνει μπρος η τοξικότητα και το μίσος κατά του Ολυμπιακού και του Μαρινάκη.

Παραμύθι vs ψέμα και… όποιος αντέξει έπρεπε να λέει ο παραμυθάς, αλλά που να το πει; Στο site του πρώην πρασινοφρουρού που γράφει; Εκεί η αλήθεια είναι είδος υπό εξαφάνιση. Λάθος. Δεν ακούμπησε ποτέ. Πέρασε απ’ έξω η αλήθεια, είδε τι «παίζει» και την έκανε με ελαφρά. Δεν ακούμπησε ποτέ.

Οι δύο πιο σπρωγμένες ομάδες όλων των εποχών στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ο φετινός Παναθηναϊκός και η φετινή ΑΕΚ, παλεύουν για το ποιος θα πάρει το πιο αλλοιωμένο πρωτάθλημα όλων των εποχών. Αυτή είναι η πραγματικότητα και όσοι λένε οτιδήποτε άλλο, είναι απλώς φερέφωνα των «εξυγιαντών» και τους αίσχους που έχουν δημιουργήσει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Τίποτα παραπάνω.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης