Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δήμαρχος Λάρισας, για τελικό στο AEL FC Arena: «Θα βρουν όλη την πόλη απέναντι!»

Δήμαρχος Λάρισας, για τελικό στο AEL FC Arena: «Θα βρουν όλη την πόλη απέναντι!»
Παρασκευή, 28 Απριλίου 2023 - 13:39

Γελάει και το παρδαλό κατσίκι με την ΕΠΟ, τις πρακτικές της, τον τελικό Κυπέλλου της και τις γελοιότητες εκείνων που τη διοικούν. Γελάει ΟΛΗ η ποδοσφαιρική Ελλάδα με τα ρεζιλίκια της πιο ανίκανης ομοσπονδίας όλων των εποχών, στο χειρότερο ελληνικό ποδόσφαιρο όλων των εποχών, επί «κυβέρνησής» της. Γελάει ΟΛΗ η Ευρώπη με τον τελικό-Κυπέλλου της ξεφτίλας, που δεν μπορούν να διοργανώσουν οι ανίκανοι που διοικούν το ελληνικό ποδόσφαιρο… «Χωρίς να ρωτήσουν την πόλη και την ιδιωτική αρχή, αποφασίζουν μέσω ενός ιδιώτη», είπε ο Απόστολος Καλογιάννης, για το ενδεχόμενο διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου στη Λάρισα. Νέο εμπόδιο, όπως φαίνεται, στην πιο κακοστημένη κωμωδία όλων εποχών, στον ελληνικό αθλητισμό… «Θα βρουν όλη την πόλη απέναντι!», προσθέτει ο δήμαρχος Λάρισας.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Δείτε αναλυτικά:

Διαβάστε επίσης

Παραμύθι vs ψέμα και… όποιος αντέξει

Παραμύθι vs ψέμα και… όποιος αντέξει

Οι δύο πιο σπρωγμένες ομάδες όλων των εποχών στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ο φετινός Παναθηναϊκός και η φετινή ΑΕΚ, παλεύουν για το ποιος θα πάρει το πιο αλλοιωμένο πρωτάθλημα όλων των εποχών.