Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Άνετος και ωραίος, 5-0 ο Θρύλος!

Άνετος και ωραίος, 5-0 ο Θρύλος!
Κυριακή, 30 Απριλίου 2023 - 21:52

Έτσι, Θρύλος είσαι, κερδίζεις όλα τα ματς μέχρι τέλους! Ο Ολυμπιακός έκανε το καθήκον του στον αγώνα με τον Βόλο, αγωνίστηκε με μεγάλη διάθεση και επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με όρεξη και διάθεση στο ματς και έψαξε το γκολ από νωρίς, προκειμένου να πάρει τα ηνία του αγώνα. Ο Κασάμι απείλησε στο 3' ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Βαλμπουενά από τα αριστέρα, ενώ στο 11' είχε ακόμη μία ευκαιρία, ωστόσο ο Κότνικ απέκρουσε με το πόδι. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν σταμάτησαν να πιέζουν, καθώς θέλησαν να βρεθούν γρήγορα μπροστά στο σκορ. Ο Φορτοούνης απείλησε στο 11', όμως μπλόκαρε ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων.

Ο Βόλος απείλησε για πρώτη φορά τον Θρύλο στο 14' με σουτ του Πιρέρ, όμως ο Τζολάκης ήταν σε ετοιμότητα και κράτησε το 0 για την ομάδα του Πειραιά. Τέσσερα λεπτά μετά, ο Μπιέλ έστρωσε την μπάλα στον Μπακαμπού, με τον Κονγκολέζο να εκτελεί εκτός περιοχής και τον τερματοφύλακα να αποκρούει. Οι παίκτες του Ανιγκό δεν το έβαλαν κάτω και με ακόμα ένα σουτ του Φορτούνη βρέθηκαν κοντά στο 1-0.

Η λύτρωση για τον Θρύλο ήρθε στο 19'. Ο Φορτούνης εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά, ο Ντόη κινήθηκε στην περιοχή, ξέφυγε από τον Σιέλη και με το δεξί έστειλε την μπάλα στην εστία του Κότνικ και πέτυχε το πρώτο του γκολ με τα «ερυθρόλευκα». Έχοντας πάρει... φόρα, η ομάδα του Πειραιά πέτυχε πολύ γρήγορα και δεύτερο γκολ, στο 25'. Ο Βαλμπουενά πήρε την μπάλα από τον Φορτούνη, έκανε την προσποίηση αριστερά της περιοχής, μοίρασε στον Κασάμι, ο οποίος με εξουδετερωμένο τον Κότνικ πλάσαρε για το 2-0. Μάλιστα, ο Φορτούνης απείλησε για ακόμη μία φορά, όμως η μπάλα έφυγε άουτ στο 36'.

Οι Πειραιώτες δεν επαναπαύτηκαν με το 2-0 και λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους πέτυχαν και τρίτο γκολ. Οι ερυθρόλευκοι έτρεξαν με τον Φορτούνη, ο οποίος μοίρασε στον Μπιέλ δεξιά της περιοχής. Ο Ισπανός έκανε το σουτ, η μπάλα βρήκε στο πόδι του Σιέλη και κατέληξε στα δίχτυα.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν χαλάρωσαν, παρά το προβάδισμα το τριών τερμάτων στο ημίχρονο και μπήκαν με ακόμη περισσότερη όρεξη και στο δεύτερο 45άλεπτο. Στο 61' ο Μπιέλ κατάφερε να τροφοδοτήσει συμπαίκτη του, η μπάλα βρήκε και σε χέρι παίκτη του Βόλου, κατέληξε στον Μπακαμπού, ο οποίος πλάσαρε από τα αριστερά για το 4-0!

Οι παίκτες του Ανιγκό δεν σταμάτησαν όμως εκεί, αφού συνέχισαν στο ίδιο τέμπο. Στο 69' ο Μασούρας έκανε το γέμισμα στην πλάτη της άμυνας, εκεί που κινήθηκε ο Ελ Αραμπί. Ο Μαροκινός επιθετικός του Θρύλου πρόλαβε τον Κότνικ, που δεν μπόρεσε να διώξει και έτσι οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν το 5-0, έχοντας ήδη μετατρέψει το ματς σε παράσταση για έναν ρόλο.

Στα εναπομείναντα λεπτά ο Ολυμπιακός δημιουργήσε ευκαιρίες με τους Βρουσάι και Μασούρα, ωστόσο δεν κατάφερε να βρει κάποιο τέρμα. Έτσι, οι «ερυθρόλευκοι» κέρδισαν με 5-0, πραγματοποιώντας μία πολύ καλή εμφάνιση και επέστρεψαν ξανά στα θετικά αποτελέσματα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ζ. Ανιγκό): Τζολάκης, Ραμόν, Ντόη, Παπασταθόπουλος, Ροντινέι, Κασάμι, Εμβιλά (68′ Σαμασέκου), Φορτούνης (67′ Μασούρας), Βαλμπουενά (67′ Βρουσάι), Μπιέλ, Μπακαμπού (64′ Ελ Αραμπί).

Βόλος (Κ. Μπράτσος): Κότνικ, Σι, Σιέλης (46′ Ασλανίδης), Πίρινεν, Ταχάτος, Μεταξάς, Γκάγκι (46′ Λούνα), Τσοκάνης (73′ Κάτσε), Τσιρίνος (63′ Οικονομόπουλος), Πιρές (46′ Άλχο), Ντέλετιτς.

Eπιμέλεια: Δημήτρης Ασωνίτης

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης