Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στη «μάχη» δύο διαφορετικών κόσμων υπάρχει μόνο η νίκη

Στη «μάχη» δύο διαφορετικών κόσμων υπάρχει μόνο η νίκη
Κυριακή, 7 Μαΐου 2023 - 22:23

Η ώρα του ντέρμπι «αιωνίων» έφτασε. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Δευτέρα (8/5) τον Παναθηναϊκό στο «Γ. Καραϊσκάκης», για την 9η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League. Τα πράγματα είναι απλά. Οι «ερυθρόλευκοι» θα παίξουν για την ιστορία τους και για τον κόσμο τους. Οι Πειραιώτες έχουν στο μυαλό τους τη νίκη και τίποτα λιγότερο.

Όσα ακούγονται και γράφονται ότι η ομάδα του Πειραιά θα αγωνιστεί αδιάφορη είναι αστεία. Μιλάμε για το απόλυτο ντέρμπι. Για μία σύγκρουση δύο διαφορετικών κόσμων. Ο Θρύλος μπορεί να βρίσκεται εκτός διεκδίκησης του πρωταθλήματος, όμως έχει μπροστά του ένα μεγάλο ματς και θα πάει αποκλειστικά για τη νίκη.

Ο Παναθηναϊκός από τη μεριά του «καίγεται» για τους τρεις βαθμούς, όμως αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Εάν θέλει να φτάσει στο στόχο του, θα πρέπει να περάσει πρώτα από το «Γ. Καραϊσκάκης» και ο Ολυμπιακός δεν θα του το επιτρέψει. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν ξεχνούν πώς τους έκλεψαν τον ιδρώτα στον αγώνα του πρώτου γύρου στη Λεωφόρο, αλλά και στο Καραϊσκάκη, με τα διαιτητικά αίσχη.

Στην 8η αγωνιστική η ΑΕΚ περιμένε τον Ολυμπιακό να παρουσιαστεί αδιάφορος στο ματς της OPAP Arena. Όμως ο Θρύλος της έδειξε ότι πήγε εκεί για τη νίκη και τίποτα λιγότερο. Εάν στον Παναθηναϊκό περιμένουν το ίδιο, τότε θα απογοητευτούν και αυτοί με τη σειρά τους.

Διαβάστε επίσης