Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ανιγκό: «Δεν θέλω να σχολιάσω για τους Έλληνες διαιτητές, να γίνει ένα φυσιολογικό παιχνίδι»

Ανιγκό: «Δεν θέλω να σχολιάσω για τους Έλληνες διαιτητές, να γίνει ένα φυσιολογικό παιχνίδι»
Παρασκευή, 12 Μαΐου 2023 - 19:43

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στην Τούμπα (14/5, 20:00) τον ΠΑΟΚ, για την 10η αγωνιστική τωνν playoffs της Stoiximan Super League και θέλει τη νίκη για να κατακτήσει την τρίτη θέση.

Ενόψει της αναμέτρησης, ο προπονητής του Θρύλου, Ζοζέ Ανιγκό, μίλησε για το κίνητρο των παικτών του, ενώ σε ερώτηση για τον ορισμό Ελλήνων διαιτητών στην τελευταία αγωνιστική, απάντησε ότι δεν θέλει να κάνει κάποιο σχόλιο και ότι ελπίζει να γίνει ένα φυσιολογικό παιχνίδι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γάλλου προπονητή:

Για το τελευταίο ματς της σεζόν: "Θα το αντιμετωπίσουμε όπως όλα τα ματς, με επαγγελματισμό, θα αντιμετωπίσουμε όπως την ΑΕΚ, τον Παναθηναϊκό, με το ίδιο αγωνιστικό πνεύμα με σκοπό να νικήσουμε".

Για το αν υπάρχουν προβλήματα: "Στην καθημερινότητα υπάρχουν πάντα θεματάκια, αλλά δεν έχουμε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα αυτή την στιγμή, είναι όλοι πλήρεις για να αντιμετωπίσουν τον αγώνα".

Για το είναι πρόκληση να διατηρήσει υψηλά το κίνητρο: "Η πρόκληση είναι να κερδίσουμε για να τερματίσουμε 3οι. Αυτό δεν είναι φυσιολογικό για τον Ολυμπιακό, έχουμε συνηθίσει να τερματίζουμε και θέλουμε να βγαίνουμε πάντα πρώτοι. Ωστόσο αυτή την στιγμή το κίνητρο είναι να βγούμε 3οι για την Ευρώπη".

Για τους Έλληνες διαιτητές στην τελευταία αγωνιστική: "Δεν θέλω να σχολιάσω, εύχομαι να γίνει ένα φυσιολογικό παιχνίδι".

Διαβάστε επίσης