Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Διπλό» στην Τούμπα, Θρύλε ολέ, ολέ!

«Διπλό» στην Τούμπα, Θρύλε ολέ, ολέ!
Κυριακή, 14 Μαΐου 2023 - 00:20

Ο Ολυμπιακός δίνει τη δική του «μάχη» στην Τούμπα, την Κυριακή (14/5), απέναντι στον ΠΑΟΚ για την τελευταία αγωνιστική των playoffs της Super League. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν το «διπλό» για να κλείσουν νικηφόρα τη σεζόν, αλλά και φυσικά για την κατάκτηση της τρίτης θέσης η οποία δίνει εισιτήριο για τα προκριματικά του Europa League της επόμενης σεζόν.

Ο Θρύλος παρουσίασε καλή αγωνιστική εικόνα στα δύο τελευταία ματς απέναντι σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό και φυσικά η ψυχολογία του είναι ανεβασμένη μετά τη νίκη στο ντέρμπι των «αιωνίων», με την οποία οι «ερυθρόλευκοι» δεν επέτρεψαν στους «πράσινους» να κάνουν... φιέστα στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Τώρα, ο Θρύλος καλείται να δώσει ξανά το 100% του στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να πανηγυρίσει ακόμη μία νίκη και να στείλει μήνυμα ενόψει της νέας σεζόν. Φυσικά, η ομάδα του Πειραιά θα κάνει πολλές αλλαγές τη νέα σεζόν, έτσι ώστε να κατακτήσει το πρωτάθλημα και να επανέλθει εκεί που αξίζει. Ωστόσο, ο Ολυμπιακός σήμερα (14/15) οφείλει να αγωνιστεί μία ακόμη φορά για την ιστορία του, την περηφάνια του και τον κόσμο του, στο τελευταίο ματς της σεζόν.

Πάμε γερά Θρύλε!

Διαβάστε επίσης