Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κωδικός: «Άλωση» της Τούμπας!

Κωδικός: «Άλωση» της Τούμπας!
Κυριακή, 14 Μαΐου 2023 - 10:38

Την τελευταία του «μάχη» δίνει απόψε ο Ολυμπιακός στη σεζόν αλλά και στα πλέι-οφ της Stoiximan Super League. Κόντρα στον ΠΑΟΚ, την Τούμπα, στις 20:00, οι «ερυθρόλευκοι» στοχεύουν στο «διπλό» για να κλείσουν με θετικό πρόσημο τη σεζόν και φυσικά για να κατακτήσουν την τρίτη θέση η οποία δίνει εισιτήριο για τα προκριματικά του Europa League της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Το ζητούμενο για τον Θρύλο είναι η νίκη και όχι η ισοπαλία, απέναντι στους «ασπρόμαυρους». Ακόμα και εάν η ισοπαλία του κάνει για να τερματίσει στην τρίτη θέση. Οι Πειραιώτες καλούνται να παλέψουν για τους τρεις βαθμούς και να αγωνιστούν με το ίδιο πάθος και την ίδια συγκέντρωση που έδειξαν στα δύο τελευταία ντέρμπι με ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και Παναθηναϊκό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Η ομάδα έχει ανεβασμένη ψυχολογία, ειδικά μετά τη νίκη στο ντέρμπι «αιωνίων» και οφείλει να το δείξει στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας, νικώντας τον «δικέφαλο» του βορρά μέσα στην έδρα του για τη δόξα, την τιμή της, τον κόσμο της και φυσικά για τη θρυλική ιστορία της στο «Last Dance» της σεζόν 2022-23.

Θρύλε, γερά!

Διαβάστε επίσης