Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΠΑΟΚ - Oλυμπιακός (0-1, TEΛΙΚΟ)

ΠΑΟΚ - Oλυμπιακός (0-1, TEΛΙΚΟ)
Κυριακή, 14 Μαΐου 2023 - 19:50

Ο Ολυμπιακός δίνει τη δική του «μάχη» στη Θεσσαλονίκη, απέναντι στον ΠΑΟΚ, για την 10η και τελευταία αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

Οι «ερυθρόλευκοι θέλουν τη νίκη για την κατάκτηση της τρίτης θέσης η οποία δίνει εισιτήριο για τα προκριματικά του Europa League της επόμενης σεζόν. Φυσικά, οι παίκτες του Ζοζέ Ανιγκό προέρχονται από τη νίκη επί του Παναθηναϊκού στο «Γ. Καραϊσκάκης», έχοντας πραγματοποιήσει μία πολύ καλή εμφάνιση.

Οι Πειραιώτες θα αγωνιστούν ξανά για την περηφάνια τους και την ιστορία τους και χρειάζεται να τα δώσουν όλα για να πανηγυρίσουν το «διπλό» στην Τούμπα.

Ενημερωθείτε μέσω γραπτής ενημέρωσης για την εξέλιξη του αγώνα:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζολάκης, Παπασταθόπουλος, Ντόη, Ροντινέι, Ρέαμπτσουκ, Σαμασέκου, Εμβιλά, Χουάνγκ, Μπιέλ, Φορτούνης, Μπακαμπού.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Νάσμπεργκ, Ίνγκασον, Κεντζιόρα, Ράφα Σοάρες, Ντάντας, Αουγκούστο, Α. Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Μπίσεσβαρ, Μπράντον.
20' Ο Μπακαμπού δεξιά της περιοχής, τροφοδότησε τον Φορτούνη, ο οποίος έκανε το σουτ, με τον Κοτάρσκι να αποκρούει.
28' Επίθεση του Θρύλου από τα δεξιά, με τον Μπιέλ να πατάει στην περιοχή και τον Κοτάρσκι να αποκρούει.
33' ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ!!! 0-1 Ο Ολυμπιακός. Σέντρα του Ροντινέι από δεξιά, ο Σαμασέκου πρόλαβε τον Ίνγκασον και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα!

Το κείμενο ανανεώνεται . . .

Διαβάστε επίσης