Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το... rebuild και οι δανεικοί

Το... rebuild και οι δανεικοί
Παρασκευή, 19 Μαΐου 2023 - 11:32

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε διαδικασία… rebuild, με τη διοίκηση του συλλόγου να είναι σε συζητήσεις για την πρόσληψη τεχνικού διευθυντή, ενώ παράλληλα ψάχνει την καλύτερη δυνατή επιλογή για τη θέση του προπονητή.

Αυτά είναι τα δύο κομβικά κομμάτια για τη δημιουργία μιας ισχυρής ομάδας, που θα προσφέρει θέαμα υψηλού επιπέδου στους ΓΑΥΡΟΥΣ και θα επιστρέψει άμεσα στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Εφόσον, αναλάβει ο τεχνικός διευθυντής θα κληθεί να πάρει αποφάσεις για τα θέματα που αφορούν στο αγωνιστικό κομμάτι. Μετά την πρόσληψη τεχνικού διευθυντή και προπονητή, θα τεθούν επί τάπητος όλα τα θέματα που αφορούν το αγωνιστικό κομμάτι. Προσθήκες, αποχωρήσεις, αλλά και αξιολόγηση των δανεικών, οι οποίοι θα έχουν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις τους και θα έχουν επιστρέψει στον Ρέντη. Μια κατηγορία, στην οποία βρίσκονται 16 ποδοσφαιριστές.

Ποιοι είναι οι δανεικοί που θα πρέπει να είναι στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη, όταν θα ξεκινήσει η επόμενη προετοιμασία; Μαντί Καμαρά (Ρόμα), Χένρι Ονιεκούρου (Άδανασπορ), Αχμέντ Χασάν (Αλάνιασπορ), Ανδρέας Μπουχαλάκης (Κόνιασπορ), Αγκιμπού Καμαρά (Ατρόμητος), Αμπουμπακάρ Καμαρά (Άρης), Πέπε (Καρταχένα), Φιλίπ Ζινκερνάγκελ (Σταντάρ Λιέγης), Ζοάο Καρβάλιο (Εστορίλ), Πιέρ Κούντε (Μπόχουμ), Μάξι Λοβέρα (Ιωνικός), Μπαντιουγκού Φαντιγκά (Ιωνικός), Αμπντουλαγιέ Νταμπό (Λεβαδειακός), Φώτης Κίτσος (Ομόνοια), Ντορόν Λάιντνερ (Αούστρια Βιέννης) και Μαμαντού Κανέ (Πάφος).

Είναι περιουσιακά στοιχεία της ομάδας και θα κληθούν να κάνουν ό,τι μπορούν από την πλευρά τους προκειμένου να μετατρέψουν τις εμπειρίες δανεισμού σε ταχύρυθμα μαθήματα και να γίνουν πιο έτοιμοι και να διεκδικήσουν κάτι περισσότερο από την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού, στην προετοιμασία, εφόσον βρεθούν εκεί φυσικά.

Ωστόσο, κάθε μία περίπτωση είναι ξεχωριστή. Σε άλλες υπάρχουν οψιόν αγοράς από τις ομάδες που έχουν δανειστεί αυτούς τους ποδοσφαιριστές, άλλες μοιάζουν με «κύκλους» που έκλεισαν στο μεγάλο λιμάνι άρα το ενδεχόμενο μιας πιθανής πώλησης φαντάζει μονόδρομος.

Οι έξυπνοι (όπως λίγα χρόνια πριν, ο Τσιμίκας) θα έχουν εκμεταλλευτεί κάθε εμπειρία και θα μεγάλωσαν τη λίστα με τα προσόντα τους. Οι λιγότεροι έξυπνοι ίσως να είδαν αρνητικά τα πράγματα με συνέπεια να απογοητεύτηκαν και να τα παράτησαν.

Όπως κι να’χει, όλα θα ξεκαθαρίσουν μετά την πρόσληψη τεχνικού διευθυντή και προπονητή, οι οποίοι σε συνεργασία με τη Διοίκηση, θα δημιουργήσουν την ομάδα της επόμενης σεζόν.

Διαβάστε επίσης