Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τελικές επαφές για προπονητή από τον Κορδόν...

Τελικές επαφές για προπονητή από τον Κορδόν...
Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2023 - 10:12

Η νέα σελίδα για τον Ολυμπιακό έχει αρχίσει να γράφεται με το ξεκίνημα της σεζόν 2023-24, ωστόσο η... παράγραφος που απουσιάζει είναι αυτή του προπονητή. Οι Πειραιώτες ψάχνουν τον τεχνικό που θα τους οδηγήσει ξανά στις επιτυχίες, επομένως είναι αρκετά προσεκτικοί στο ποιόν θα επιλέξουν.

Πιο συγκεκριμένα πολύ σύντομα ο νέος τεχνικός διευθυντής των ερυθρόλευκων, Αντόνιο Κορδόν αναμένεται να έχει τον «εκλεκτό» για τον πάγκο της ομάδας του Πειραιά.

Ο Μαρτίνεθ είναι ο νούμερο ένα στην κούρσα των προπονητών, ο Κορδόν τον έχει προκρίνει, αλλά δεν έχει υπάρξει ακόμη η συμφωνία σε όλα. Μάλιστα, αναφέρεται πως ο Αθλητικό Διευθυντή του Ολυμπιακού θα ταξιδέψει στην Ισπανία, για το τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων. Από την πλευρά των Πειραιωτών δεν επιβεβαιώνεται ούτε διαψεύδεται κάτι, αλλά από το ρεπορτάζ προκύπτει πως ο Μαρτίνεθ δεν έχει συμφωνήσει ακόμη και δεν έρχεται στην Ελλάδα άμεσα.

Μπορεί αυτή η εξέλιξη να έχει σχέση με άλλο προπονητή; Να εξαντλεί ο Ολυμπιακός τις πιθανότητες να αποσπάσει το «ναι» άλλου προπονητή; Κανείς δεν μπορεί να το αποκλείσει, αλλά είναι ξεκάθαρο πως οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες όσον αφορά στο θέμα του προπονητή.

Διαβάστε επίσης