Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Φάκελος «Χουάνγκ»: Δεν συζητάει ο Ολυμπιακός κάτω από 15 εκ. ευρώ

Φάκελος «Χουάνγκ»: Δεν συζητάει ο Ολυμπιακός κάτω από 15 εκ. ευρώ
Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2023 - 11:56

Ο Ίνμπομ Χουάνγκ είναι από τους πλέον βασικούς ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού και -αυτή τη στιγμή- το πιο «καυτό» περιουσιακό στοιχείο του Συλλόγου. Ο Ολυμπιακός ξέρει καλά την αξία του ποδοσφαιριστή, τον οποίο έχει στις τάξεις του.

Ο Χουάνγκ γίνεται διαρκώς καλύτερος. Κάνει ολοένα και περισσότερες δουλειές, στο «ερυθρόλευκο» κέντρο και διαρκώς ανεβάζει το επίπεδό του και την αξία του. Ποδοσφαιρικά, αλλά και οικονομικά. Και ο Ολυμπιακός δεν… βιάζεται να τον απομακρύνει, από το ρόστερ του, αλλά θέλει να χτίσει τη νέα ομάδα πάνω σε αυτόν.

Οι Πειραιώτες από τον Γενάρη είχαν... ξεκόψει κάθε μεταγραφική συζήτηση σε πολλά κλαμπ της Ευρώπης, για τον χαρισματικό μέσο του και φυσικά το πλάνο είναι να στηριχθεί πάνω του και στη νέα χρονιά.

Τουλάχιστον 15 εκατ. ευρώ χρειάζονται σύμφωνα με αναφορές από την πατρίδα του, για να μπει ο Ολυμπιακός σε διαδικασία συζήτησης για το ενδεχόμενο μεταγραφής. Ο 26χρονος παικταράς είχε την περασμένη σεζόν στον Ολυμπιακό 40 αγώνες με 5 γκολ και 4 ασίστ και ήταν το σήμα κατατεθέν της ομάδας.

Διαβάστε επίσης