Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μέσα στο... χάος των πολέμων είναι η ΕΠΟ

Μέσα στο... χάος των πολέμων είναι η ΕΠΟ
Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2023 - 11:41
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Η ΕΠΟ είναι μια ομοσπονδία που βρίσκεται μακριά από την κανονικότητα. Σα να μην έφτανε η έλλειψη ανεξαρτησίας, βρίσκεται και στη δίνη των «εμφυλίων» πολέμων. Μπορεί τυπικά να υπάρχει «συμμαχία» του μπλοκ του νότου που στηρίζεται από την ΑΕΚ με το μπλοκ του βορρά που έχει... άρωμα ΠΑΟΚ, όμως ήδη άρχισαν οι κόντρες καθώς το μπλοκ του βορρά ζητεί από τώρα εγγυήσεις ότι του χρόνου του καλοκαίρι θα παραλάβει τη... σκυτάλη.

«Συμμαχία» είπαμε; Υπάρχει μόνο στα χαρτιά και μόνο όταν διακυβεύονται τα συμφέροντά τους καθώς, κατά τα άλλα, η κατάσταση μπορεί να παρομοιαστεί με ...χάος. Τα μέτωπα είναι πολλά και παράλληλα δεν αποκλείεται να ανοίξουν κι άλλα.

-Μπλοκ του νότου κατά Μπαλτάκου: Αιτία αποτελεί η αλλαγή... στρατοπέδου από τον πρόεδρο της ΕΠΟ. Προτάθηκε από το μπλοκ του νότου, όμως πήρε... μεταγραφή στο μπλοκ του βορρά, όπου είχε και ρίζες ως δικηγόρος του ΠΑΟΚ στην υπόθεση της πολυιδιοκτησίας. Κάποιοι λένε ότι αυτή να είναι και η αιτία που το μπλοκ του νότου θέλει να διατηρήσει την κυριαρχία του και μετά το καλοκαίρι του 2024.

-Μπαλτάκος κατά Φιλιππούση: Η κόντρα προέδρου-εκτελεστικού διευθυντή βγήκε στη φόρα από τον περασμένο Σεπτέμβριο για το ποιος θα κάνει κουμάντο.

-Μπαλτάκος κατά Δανιήλ: Ο δεύτερος στήριξε ανοιχτά τον Φιλιππούση και μπήκε στο... μάτι του Μπαλτάκου. Δεν δίνει σημασία στον Δανιήλ ως πρόεδρο της Επιτροπής Διοργανώσεων, ο πρόεδρος κάνει τα δικά του (σαν τον τελικό κυπέλλου που έκανε τον γύρο του κόσμου)!

-Θωμαΐδης κατά Φιλιππούση; Αν και οι δυο είναι στο μπλοκ του νότου, ο Λεωνίδας Θωμαϊδης δημιούργησε επεισόδιο σε βάρος του εκτελεστικού διευθυντή.

-Κουπτσίδης κατά Ντάσιου: Σύμφωνα με δημοσιεύματα και ο δεύτερος είχε... θέμα κατά του πρώτου. Ο Κουπτσίδης το έφερε στην ΕΕ, η οποία δεν... απέβαλε τον αναπληρωτή ταμία της ΕΠΣ Αχαΐας, όπως ζήτησε ο Κουπτσίδης.

Διαβάστε επίσης