Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σίγουροι είναι οι Ισπανοί για Μαρτίνεθ και Ολυμπιακό

Σίγουροι είναι οι Ισπανοί για Μαρτίνεθ και Ολυμπιακό
Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2023 - 10:45

Σίγουροι είναι οι Iσπανοί ότι ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ θα αναλάβει τον πάγκο του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα της ισπανικής «MARCA», το βράδυ της Κυριακής, οι «ερυθρόλευκοι» τα έχουν βρει σε όλα με τον πρώην τεχνικό της Εσπανιόλ, κάνοντας λόγο μάλιστα για μεταξύ τους συμφωνία. Όπως επισημαίνεται ο 42χρονος θα υπογράψει στον Ολυμπιακό για δύο χρόνια.

Μάλιστα, οι Ισπανοί τονίζουν ότι το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί ο «γάμος» είναι να έρθει στον Πειραιά, να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και να ανακοινωθεί και επίσημα από τους «ερυθρόλευκους».

Για την ακρίβεια, αυτό αναφέρουν στην Ισπανία: «Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ θα ανακοινωθεί άμεσα ως προπονητής του Ολυμπιακού . Ο Γαλικιανός προπονητής, ο οποίος εργάστηκε για τα τρία τέταρτα αυτής της σεζόν στην Εσπανιόλl, είναι αυτός που επέλεξε ο Αντόνιο Κορδόν. Θα υπογράψει μέχρι τα μέσα του 2025, με αποστολή να ανατρέψει την κακή πορεία της ομάδας του Πειραιά».

Μένει πλέον να δούμε αν θα επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ των Ισπανών, που παρουσιάζουν πλέον δεδομένη τη συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών. Ο Ολυμπιακός που θέλει να κλείσει το συντομότερο το θέμα, ως τώρα δεν έχει επιβεβαιώσει αλλά ούτε και διαψεύσει κάτι.

Διαβάστε επίσης