Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εξελίξεις και για παίκτες...

Εξελίξεις και για παίκτες...
Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2023 - 11:39

Ο Ολυμπιακός, όποτε αντιμετωπίζει δυσκολίες, βρίσκει τρόπο να τις ξεπερνάει. Και βγαίνει πιο δυνατός, πάντα. Το έχουν αποδείξει οι «ερυθρόλευκοι» τα τελευταία χρόνια, πόσο μάλλον με τον Βαγγέλη Μαρινάκη στο «τιμόνι». Οι Πειραιώτες ξέρουν να ξεπερνούν τις δυσκολίες και να προχωρούν μπροστά. Ο Θρύλος, όταν νιώσει… κάτι, αντιδράει άμεσα, με σωστές κινήσεις και πάνω από όλα, με ψυχραιμία. Άλλωστε το έχει ξανακάνει στο παρελθόν.

Οι άνθρωποι του συλλόγου έχουν τον τρόπο, τις γνώσεις και τη θέληση να διορθώνουν τα πράγματα. Ξέρουν πως να κινηθούν και πως να πράξουν, ώστε ο Ολυμπιακός να βελτιωθεί και να πετύχει τους στόχους του, παίζοντας παράλληλα ωραίο, ελκυστικό ποδόσφαιρο. Και αυτό κάνουν και τώρα!

Ο Θρύλος, λοιπόν, προχωράει σε αλλαγές. Ήδη είναι θέμα ωρών για την πρόσληψη του νέου προπονητή, όσο και για μεταγραφές, αλλά και αποχωρήσεις από το «ερυθρόλευκο» ρόστερ. Με τα επόμενα 24ωρα να είναι κρίσιμα. Θα ξεκαθαρίσουν πολλά…

Εν αναμονή εξελίξεων, λοιπόν, στο «στρατόπεδο» του Ολυμπιακού. Και όλα αυτά, μερικές ημέρες, πριν την έναρξη της προετοιμασίας.

Διαβάστε επίσης