Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ενημέρωση για τα εισιτήρια διαρκείας του Θρύλου!

Ενημέρωση για τα εισιτήρια διαρκείας του Θρύλου!
Τρίτη, 20 Ιουνίου 2023 - 15:06

Ενημέρωση για τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας παρέχει η ΠΑΕ Ολυμπιακός προς εξυπηρέτηση και διευκόλυνση του κόσμου της ομάδας.

Συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκοι» λόγω της αυξημένης προσέλευσης των περσινών κατόχων για ανανέωση των διαρκείας τους, θα υπάρξει παράταση δύο ημερών προκειμένου να εξυπηρετηθούν όλοι οι ενδιαφερόμενοι.

Παράλληλα, από τη Δευτέρα θα συνεχιστεί η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας και μάλιστα, θα ελευθερωθούν οι θέσεις των περσινών κατόχων, αλλά θα ισχύουν οι νέες τιμές.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας, ότι λόγω της αυξημένης προσέλευσης των περσινών κατόχων για ανανέωση των διαρκείας τους, θα δοθεί παράταση για την Πέμπτη 22/6 και την Παρασκευή 23/6 (10:00 – 18:00) από τα εκδοτήρια και έως την Παρασκευή 23/6 στις 18:00 στο internet.

Από Δευτέρα 26/6 και καθημερινά (10:00 – 18:00) θα συνεχιστεί η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας (εκδοτήρια «Γ. Καραϊσκάκης» και μέσω internet στη σελίδα www.olympiacos.org), επίσης θα ελευθερωθούν οι θέσεις από τους περσινούς κάτοχους και θα ισχύουν οι νέες τιμές».

Διαβάστε επίσης