Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ε. Πλευρίτου: «Αποτέλεσμα πολύ σκληρής δουλειάς αυτό που βλέπει ο κόσμος»

Ε. Πλευρίτου: «Αποτέλεσμα πολύ σκληρής δουλειάς αυτό που βλέπει ο κόσμος»
Κυριακή, 26 Μαΐου 2024 - 23:50

Το συναίσθημα της περηφάνιας κυριαρχεί στον Ολυμπιακό, αμέσως μετά την κατάκτηση του 11ου σερί πρωταθλήματος στο πόλο. Για αυτό ακριβώς αυτό μίλησε και η Ελευθερία Πλευρίτου, αμέσως μετά τη νίκη στον τρίτο τελικό επί της Βουλιαγμένης και την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Στη σκληρή δουλειά που γίνεται στο σύλλογο καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν στάθηκε η πολίστρια του Ολυμπιακού, εκφράζοντας την ικανοποίηση και τη χαρά της, ενώ μίλησε παράλληλα για την εξέλιξη του ματς με τη Βουλιαγμένη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της Ελευθερίας Πλευρίτου:

«Αυτό που βλέπει ο κόσμος τώρα, είναι αποτέλεσμα πολύ σκληρής δουλειάς και πολλών χρόνων. Ξεκινήσαμε από το μηδέν και έχουμε φτάσει η ομάδα να πρωταγωνιστεί σε Ελλάδα και Ευρώπη για περισσότερα από 10 χρόνια. Είμαι πολύ περήφανη για την ομάδα, η χρονιά έκλεισε ιδανικά, δεν παίξαμε σήμερα τόσο καλά, αλλά κρατάμε τη νίκη που μας έφερε το 3-0 σερί. Είμαστε πολύ περήφανες για την ομάδα. Χάναμε στο πρώτο μέρος, αλλά ξέραμε, πως με τη ποιότητα που έχουμε, μπορούμε να κάνουμε την ανατροπή. Ανεβάσαμε την απόδοσή μας και φτάσαμε στη νίκη που θέλαμε».

Διαβάστε επίσης