Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μεγάλα... θύματα οι διαιτητές!

Μεγάλα... θύματα οι διαιτητές!
Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2023 - 12:15
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Η κορυφαία απόδειξη πως όχι μόνο δεν υπολογίζουν τους διαιτητές αλλά και πως ταυτόχρονα παίζουν με τα νεύρα τους. Αναφερόμαστε στο θέατρο του παραλόγου σχετικά με τους πίνακες διαιτησίας της επόμενης σεζόν, με τους Μπένετ, Μάνταλο να το έχουν τερματίσει.

Το αποκαλύψαμε πρώτοι εμείς, όμως το επιβεβαίωσαν κι αυτοί που τους δίνουν τις ειδήσεις! Οι πίνακες των διαιτητών έχουν βγει, όμως δεν τους ανακοινώνουν επειδή φοβούνται μην υπάρξουν αντιδράσεις και αν συμβεί αυτό, η δυσαρέσκεια των ΕΠΣ θα μονοπωλήσει τη ΓΣ της ΕΠΟ που έχει προγραμματιστεί για τις 30 Ιουνίου.

Μετά από όλα αυτά οι διαιτητές δεν μπορούν να ηρεμήσουν. Γιατί δείχνουν δεν τους σέβονται; Δεν ξέρουν πόσο μεγάλη αγωνία έχουν; Αυτή η ατμόσφαιρα δεν τους επιτρέπει να απολαύσουν τις διακοπές τους και στη συνέχεια να ξεκινήσουν προετοιμασία για τη νέα σεζόν.

Η ΚΕΔ αποδεικνύει πόσο ακατάλληλη είναι. Κανονικά έπρεπε να ανακοινώσει τους πίνακες και όχι να δείχνει ότι είναι δέσμια της διοίκησης της ΕΠΟ και παράλληλα δέσμια των ποδοσφαιρικών ενώσεων. Θυμίζουμε ότι εξαιτίας των αντιδράσεων των προέδρων των ΕΠΣ, πέρσι ο Μπένετ σύρθηκε σε αναδιάρθρωση των πινάκων για να σταματήσουν οι φωνές. Με άλλα λόγια έκανε ρουσφέτια, κάτι που φανερώνει ότι υπάρχουν... θέματα στο να βγάλει πίνακες διαιτητών, βοηθών και παρατηρητών.

Είναι άλλο... κομμάτι ότι οι πίνακές τους δεν πρόκειται να ληφθούν υπόψη για την επαγγελματική διαιτησία. Για αυτή θα επιλεγούν δέκα διαιτητές που θα υπογράψουν επαγγελματικά συμβόλαια. Ο καθένας θα επιλέξει από τρεις βοηθούς, από δυο τέταρτους, από δυο VAR και από δυο AVAR. Και οι υπόλοιποι θα εξακολουθήσουν να υπάρχουν, όμως οι επαγγελματίες και τα επιτελεία τους θα ορίζονται συνέχεια στη Super League και θα ακολουθήσουν κι άλλοι...

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης