Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η φιλοσοφία του Μαρτίνεθ και η αγάπη του για το μπάσκετ

Η φιλοσοφία του Μαρτίνεθ και η αγάπη του για το μπάσκετ
Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2023 - 12:34

O Ντιέγκο Μαρτίνεθ είναι ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού, ένας κόουτς με εμπειρία, μεγάλο κασέ και προοπτική. Ωστόσο, πέρα από το ποδόσφαιρο, ο νέος Ισπανός τεχνικός του Θρύλου παρακολουθεί πολύ και άλλα αθλήματα, όπως μπάσκετ, βόλεϊ και χάντμπολ.

Μάλιστα, ο 42χρονος κόουτς των «ερυθρόλευκων» εφαρμόζει στη δουλειά και τη φιλοσοφία του ιδέες και στοιχεία από τα άλλα σπορ! Πρόσφατα, ο νέος προπονητής των Πειραιωτών δήλωσε: «Μου αρέσει να συνομιλώ με προπονητές μπάσκετ. Είμαι θαυμαστής του μπάσκετ, του χάντμπολ, αλλά και του βόλεϊ. Το να συνομιλώ με προπονητές όπως ο Τζουάν Πλάθα και ο Χαβιέ Ιμπρόδα, είναι μια θαυμάσια εμπειρία, μέσα από την οποία εμπλουτίζω τις γνώσεις μου».

Πλέον, όπως καταλαβαίνεται, ο Μαρτίνεθ θα παρακολουθεί και τις κορυφαίες ομάδες μπάσκετ, βόλεϊ και χάντμπολ του Ολυμπιακού!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Μεγάλα... θύματα οι διαιτητές!

Μεγάλα... θύματα οι διαιτητές!

Οι Μπένετ, Μάνταλος παίζουν με τα νεύρα τους, καθώς έχουν βγάλει πίνακες αλλά δεν τους ανακοινώνουν για να μην αντιδράσουν οι πρόεδροι των ΕΠΣ και φωνάζουν στη ΓΣ της ΕΠΟ.