Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κωδικός: Tαχύτητα!

Κωδικός: Tαχύτητα!
Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2023 - 10:32

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ήταν από τις χειρότερες στην ιστορία του Ολυμπιακού και μάλιστα έχασε ένα από τα στοιχεία που είχε τα προηγούμενα χρόνια. Κι αυτό δεν είναι άλλο από την ταχύτητα. Στο πρόσφατο παρελθόν ο Θρύλος είχε ποδοσφαιριστές που ήταν πολύ γρήγοροι και αυτό το γεγονός του έδινε ένα σημαντικό αγωνιστικό αβαντάζ.

Δυστυχώς τη σεζόν 2022-23 αυτό έλλειψε αρκετά από το παιχνίδι του Θρύλου. Αυτό θα αλλάξει 100% ενόψει της σεζόν 2023-24. Είναι χαρακτηριστικό πώς προτεραιότητα, όσον αφορά στην επιλογή των παικτών και στη στελέχωση του ρόστερ, θα παίξει η ταχύτητα. Εξάλλου, ο Ντιέγκο Μαρτίνεθπου θέλει παίκτες που να είναι ταχείς για να υποστηρίξουν την φιλοσοφία του και το πλάνο του.

Σε όλες τις ομάδες που προπόνησε, ήθελες ποδοσφαιριστές με γρηγοράδα. Σε όλες τις γραμμές, καθώς εκτιμά ότι αυτό είναι από τα «κλειδιά» για να μπορεί μια ομάδα να επιβάλλει τον δικό της ρυθμό και να έχει αβαντάζ μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Και είναι δεδομένο πώς από τότε που οριστικοποιήθηκε η συμφωνία με τον 42χρονο τεχνικό, οι «ερυθρόλευκοι» κινούνται για παίκτες που να έχουν το παραπάνω προσόν.

Διαβάστε επίσης