Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ολυμπιακός στο «κόλπο» για Αντριέλσον! (photo, video)

Ο Ολυμπιακός στο «κόλπο» για Αντριέλσον! (photo, video)
Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2023 - 11:22

Δεν σταματά ποτέ η αναζήτηση παικτών στον Ολυμπιακό. Είτε για μια θέση υπάρχει άμεση ανάγκη, είτε όχι. Για τη θέση των στόπερ, συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός θα έχει άμεση ανάγκη, αφού εκεί έχει Ντόη, Σισέ, Μπα, με τον Σωκράτη να φαίνεται να αποχωρεί. Και όμως, οι Πειραιώτες φέρονται να έχουν ανοίξει για τα καλά τον… φάκελο «σέντερ μπακ» και έτσι συνεχίζουν να αναζητούν για εκεί έναν παίκτη, ικανό να σταθεί άμεσα σε υψηλό επίπεδο, εφόσον χρειαστεί. Σε αυτό το μοντέλο, το βλέμμα του Ολυμπιακού έχει στραφεί στη Βραζιλία! Εκεί όπου οι Πειραιώτες έχουν κεντράρει επάνω στον 25χρονο στόπερ της Μποταφόγκο, τον Αντριέλσον, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Συγκεκριμένα, ο 25χρονος στόπερ αγωνίζεται στη Μποταφόγκο και σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Μαρσέλο Χαζάν, ενδιαφέρον έχει εκφράσει για την απόκτησή του η ομάδα του Πειραιά και η Μαρσέιγ.

Ο Αντρίελσον αγωνίζεται από πέρυσι στη Μποταφόγκο, η οποία απέρριψε πρόσφατα πρόταση ύψους 4 εκατομμυρίων ευρώ της Μπεσίκτας. Φέτος μετρά 30 συμμετοχές και 3 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Στο παρελθόν, ο Βραζιλιάνος αμυντικός έχει αγωνιστεί στη Σπορτ Ρεσίφε και την Αλ Γουάσλ.

Ο Αντρίελσον δεσμεύεται με συμβόλαιο έως τον Δεκέμβριο του 2025, με τη Μποταφόγκο να μην... καίγεται να τον παραχωρήσει, έχοντας θέσει ψηλά την τιμή του.

Διαβάστε επίσης

Κωδικός: Tαχύτητα!

Κωδικός: Tαχύτητα!

Βασικό συστατικό του ρόστερ της νέας σεζόν στον Ολυμπιακό θα είναι οι γρήγοροι παίκτες.