Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ανεβάζει ένταση

Ανεβάζει ένταση
Κυριακή, 25 Ιουνίου 2023 - 10:20

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για να επιστρέψει εκεί που ανήκει, στην κορυφή! Μετά από μία σεζόν χωρίς τίτλο, οι Πειραιώτες θα τα δώσουν όλα για να πανηγυρίσουν νέες επιτυχίες και κούπες, ενώ θέλουν να είναι ξανά ανταγωνιστικοί στην Ευρώπη.

Σήμερα (25/6) είναι η τελευταία ευκαιρία για... ανάσες. Από αύριο ξεκινά η πρώτη δύσκολη εβδομάδα της προετοιμασίας, καθώς το πρόγραμμα των «ερυθρόλευκων» περιλαμβάνει τέσσερις διπλές προπονήσεις. Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ καλείται να προετοιμάσει τους παίκτες του για μία μακρά και απαιτητική σεζόν. Ο Ισπανός κόουτς θέλει ο Θρύλος να παίζει και ωραίο ποδόσφαιρο. Να είναι κυρίαρχος και να επιβάλει τον ρυθμό του σε κάθε παιχνίδι.

Μάλιστα, από αύριο (26/6) θα ενσωματωθούν και πέντε παίκτες από τη Β' ομάδα και την ακαδημία του Ολυμπιακού. Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας ο Μαρτίνεθ θα έχει την ευκαιρία να δει σε ποιους παίκτες μπορεί να υπολογίζει, καθώς και ποιοι πρέπει να κοπούν από το ρόστερ. Φυσικά, θα δει και τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, καθώς ο στόχος των Πειραιωτών είναι πάντα να βγαίνουν νέα ταλέντα .

Διαβάστε επίσης