Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Αντίο» στον Μάξι Ροντρίγκες με μαγεία Μέσι και δύο Αργεντίνους παικταράδες του Θρύλου! (video)

«Αντίο» στον Μάξι Ροντρίγκες με μαγεία Μέσι και δύο Αργεντίνους παικταράδες του Θρύλου! (video)
Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2023 - 15:32

«Αντίο» στον Μάξι Ροντρίγκες με μαγεία Μέσι και έντονο «ερυθρόλευκο» χρώμα. Συγκεκριμένα, στον Ολυμπιακό έχουν αγωνιστεί πάμπολλα σπουδαία ονόματα παγκόσμιας εμβέλειας. Αρκούσαν μερικά δευτερόλεπτα από την τηλεοπτική εικόνα της πρόσφατης φιέστας που στήθηκε στην Αργεντινή με αφορμή την απόσυρση από τη δράση του Μάξι Ροντρίγκες.

Μιας φιέστας στην οποία ο Λιονέλ Μέσι έκλεψε λίγη από την προσοχή του Μάξι αφού δέχθηκε ευχές για τα 36α γενέθλιά του από χιλιάδες κόσμου στην κερκίδα αλλά και από συμπατριώτες του ποδοσφαιριστές σε μια εξέδρα που στήθηκε.

Μάλιστα, ανάμεσα σε αυτούς βρισκόντουσαν και οι Εστεμπάν Καμπιάσο και Χαβιέρ Σαβιολά, που φόρεσαν και τη φανέλα του Ολυμπιακού στο παρελθόν.

Για τον 42χρονο σήμερα Καμπιάσο (που αγωνίστηκε σε Ιντεπεντιέντε, Ρίβερ, Ρεάλ και ταυτίστηκε με την Ίντερ πριν παίξει σε Λέστερ και εν τέλει Ολυμπιακό) μάλιστα ο Ολυμπιακός ήταν η τελευταία ομάδα της σπουδαίας καριέρας του στην οποία έβαλε τέλος το 2017.

Διαβάστε επίσης

Γελάει ο κόσμος με την απίθανη ΕΠΟ

Γελάει ο κόσμος με την απίθανη ΕΠΟ

Διαδίδουν ότι τάχα ενημέρωσαν την FIFA, επειδή τη δρομολογεί η διοργανώτρια. Δεν θέλει την επαγγελματική διαιτησία και προσπαθεί να τη φρενάρει.