Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ολυμπιακός θέλει Νταρντέρ, αλλά δεν «παίζει» μόνος του

Ο Ολυμπιακός θέλει Νταρντέρ, αλλά δεν «παίζει» μόνος του
Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2023 - 15:05

Ο Ολυμπιακός δεν κωλυσιεργεί. Προχωρά άμεσα για να βάλει στο ρόστερ του τον παίκτη που θα κάνει τη διαφορά στη μεσαία γραμμή. Ο λόγος για τον Σέρτζι Νταρντέρ, ο οποίος βρίσκεται στην λίστα του Θρύλου.

Όμως, οι «ερυθρόλευκοι» δεν παίζουν μόνοι τους για την απόκτηση του, καθώς, όπως έγραψε το Relevo τη Δευτέρα (26/6) η ομάδα του Βίγκο έχει στο μεταγραφικό της στόχαστρο τον Ισπανό άσο που αρέσει πολύ στον Ολυμπιακό και δη στους Ντιέγκο Μαρτίνεθ και Αντόνιο Κορδόν. Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο αθλητικός διευθυντής, Λουΐς Κάμπος, δουλεύει τις τελευταίες μέρες με άκρα μυστικότητα της μεταγραφή του παίκτη αφού τον θέλει πολύ.

Ο υποβιβασμός της Εσπανιόλ στη β’ κατηγορία έχει ανοίξει την… όρεξη κάθε ομάδας για τον Νταρντέρ και η Θέλτα προστέθηκε στη μακρά λίστα στην οποία βρίσκεται και ο Ολυμπιακός.

Λόγω του υποβιβασμού αλλάζουν προς το ευνοϊκότερο οι όροι αγοράς (ή δανεισμού) του Νταρντέρ, που έχει συμβόλαιο ως το 2026 με την ομάδα της Βαρκελώνης.

Θυμίζουμε ότι, ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ συνεργάστηκε φέτος στην Εσπανιόλ με τον 29χρονο Ισπανό επιτελικό μέσο και τον γνωρίζει πάρα πολύ. Ξέρει τι μπορεί να του δώσει και ξέρει πόσο θα ανεβάσει δημιουργικά την ομάδα. Βεβαίως μιλάμε για μια δύσκολη κίνηση που αν επιτευχθεί, θα μιλάμε για μία σπουδαία μεταγραφή.

Διαβάστε επίσης