Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

O Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε σαν γνήσιος Ολυμπιακός για την αλλαγή της ιστορίας!

O Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε σαν γνήσιος Ολυμπιακός για την αλλαγή της ιστορίας!
Τρίτη, 27 Ιουνίου 2023 - 23:35

Στην παρουσίαση των Ντιέγκο Μαρτίνεθ και Αντόνιο Κορδόν, ο Βαγγέλης Μαρινάκης στάθηκε στην «εκτόξευση» του Ερασιτέχνη, μιλώντας σαν γνήσιος Ολυμπιακός.

Από το πρώτο δευτερόλεπτο της «θητείας» του στο «τιμόνι» του Ολυμπιακού, ο Βαγγέλης Μαρινάκης στήριξε έμπρακτα και τον Ερασιτέχνη, πέρα από την ποδοσφαιρική ομάδα. Η στήριξη του ηγέτη του Θρύλου στα ερασιτεχνικά αθλήματα είναι τεράστια, όλα αυτά τα χρόνια.

Ο Ερασιτέχνης «εκτοξεύθηκε», γιγαντώθηκε εντυπωσιακά, χάρη στην προσφορά του Βαγγέλη Μαρινάκη!

Στη «χρυσή» εποχή που διανύουμε οι Πειραιώτες έγιναν -μακράν του δεύτερου- η μεγαλύτερη δύναμη στην Ελλάδα και μία από τις μεγαλύτερες στην Ευρώπη, σε όλα τα αθλήματα. Μια εποχή, στην οποία ο Ολυμπιακός κατέκτησε 122 τίτλους, 108 στον Ερασιτέχνη, εκ των οποίων 10 ευρωπαϊκούς και 14 στο ποδόσφαιρο! Μια εποχή η οποία έχει τη «σφραγίδα» του Βαγγέλη Μαρινάκη, με εντυπωσιακά επιτεύγματα, που «πονάει» κάθε... αντι-Ολυμπιακό! Μια διοίκηση που έγραψε ιστορία στον κορυφαίο ελληνικό σύλλογο.

Για όλα αυτά τα επιτεύγματα, λοιπόν, για αυτή τη «χρυσή» εποχή του «ερυθρόλευκου» Ερασιτέχνη μίλησε ο κατεξοχήν αρμόδιος, ο οποίος είπε όλη την αλήθεια. «Αυτό που έχει γίνει τα τελευταία 12-13 χρόνια με τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό, με όλα τα αθλήματα, έχει αλλάξει την ιστορία του συλλόγου. Από τότε που εμείς αναλάβαμε τον σύλλογο, μέχρι σήμερα, έχουμε πάρει 122 τίτλους! Υπάρχουν και διακρίσεις στο εξωτερικό, διακρίσεις στο Champions League, σε βόλεϊ, πόλο και άλλα αθλήματα. Είναι πολλά τα εκατομμύρια όλα αυτά τα 13 χρόνια. Αν δεν ήμουν εγώ, τι θα είχε γίνει; Ή πώς τον βρήκαμε; Τον βρήκαμε καταχρεωμένο. Αλλά όλα αυτά έχουν αλλάξει μία ιστορία και δεν πρέπει να τα ξεχνάμε. Η ιστορία έχει αλλάξει και έχει γραφτεί με χρυσά γράμματα. Και τα γράμματα είναι πολλά και οι τίτλοι είναι πολλοί».

Αυτή είναι η πραγματικότητα, όπως εκφράστηκε δια στόματος Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος μίλησε σαν ένας γνήσιος Ολυμπιακός.

Διαβάστε επίσης

Η ΕΠΟ... ευλογεί τα φέσια!

Η ΕΠΟ... ευλογεί τα φέσια!

Μέχρι και χρήματα από το πρόγραμμα FIFA Forword θέλει να δώσει στις ΠΑΕ της Super League 2 για να πληρωθούν οι διαιτητές της κατηγορίας και έφερε το θέμα στη ΓΣ της Παρασκευής.