Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σκληρό «πόκερ» για τέσσερις...

Σκληρό «πόκερ» για τέσσερις...
Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2023 - 11:04

Την προσεχή Τετάρτη η αποστολή του Ολυμπιακού θα μεταβεί στο Μιλς της Αυστρίας για το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας. Οι «ερυθρόλευκοι» θα μείνουν στην Αυστρία έως και τις 19 Ιουλίου. Διάστημα στο οποίο θα γίνει αρκετή δουλειά από τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ και τους παίκτες του. Με τον Ισπανό τεχνικό να περιμένει και τα νέα πρόσωπα.

Ο Ολυμπιακός έχει μπει στην τελική ευθεία για να ολοκληρώσει τις πρώτες του μεταγραφικές κινήσεις και «χτυπάει» σε όλα τα μέτωπα, με τους Ντιέγκο Μαρτίνεθ και Αντόνιο Κορδόν να δουλεύουν ακατάπαυστα για να επισημοποιήσουν τις πρώτες μεταγραφές.

Η ενίσχυση είναι δεδομένη και θα έρθει άμεσα. Οι άνθρωποι του Θρύλου δουλεύουν παράλληλα αρκετές περιπτώσεις.

Συγκεκριμένα, από την Ιβηρική ξεχωρίζουν οι περιπτώσεις του Πολ Ακουουκού της Μπέτις. Ο Ιβοριανός χαφ φαίνεται πως είναι ο «εκλεκτός» για να διαδεχθεί τον Γιάν Εμβιλά στη μεσαία γραμμή της ομάδας. Τον οποίο γνωρίζουν πολύ καλά, οι Κορδόν και Μαρτίνεθ.

Επίσης, σε ό,τι αφορά τον Χόρχε Ντε Φρούτος, αποτελεί βασική επιλογή του Κορδόν για τη θέση του εξτρέμ. Για τον Ισπανό άσο έχει ασχοληθεί και η Βαγεκάνο, ενώ η επιθυμία να συνεχίσει στη LaLiga αποτελεί ένα μειονέκτημα στις συζητήσεις.

Τέλος, στην Τουρκία, υπήρξαν διάφορα δημοσιεύματα αναφορικά με το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Μάξι Γκόμες αλλά και τον Μαρκ Μπάρτρα. Μάλιστα, στη γειτονική χώρα βάζουν στο «κόλπο» και τον Φίλιπ Ζινκερνάγκελ, που θέλει η Τραμπζονσπόρ στην οποία ανήκουν οι δύο παίκτες. Δεν αποκλείεται να έχουμε εξελίξεις σύντομα.

Διαβάστε επίσης