Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Επίθεση» αγάπης σε Μπα, Ντόη και Φορτούνη! (video)

«Επίθεση» αγάπης σε Μπα, Ντόη και Φορτούνη! (video)
Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2023 - 11:54

Ένα, κόσμος και ομάδα, στην παρουσίαση των νέων εμφανίσεων του Ολυμπιακού. Ο κόσμος αγκάλιασε αυτή την προσπάθεια και έδωσε τη δική του ξεχωριστή αίγλη στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Πλήθος κόσμου, βρέθηκε από νωρίς στην καρδιά του Πειραιά και έγινε ένα με την ομάδα, με τις νέες φανέλες της ομάδας να κλέβουν την παράσταση.

Ο κόσμος φώναξε το «είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό», έδωσε το σύνθημα για το πρωτάθλημα με το «Θρύλε γερά, πρωτάθλημα ξανά». Μια πολύ ωραία εκδήλωση, στο κέντρο του Πειραιά, όπως έπρεπε. Γιατί ο Ολυμπιακός ήταν, είναι και θα είναι ένα με τον κόσμο του. Μια εκδήλωση στην πόλη μας, τον Πειραιά μας!

Οι Κώστας Φορτούνης, Ανδρέας Ντόη, και Ουσεϊνού Μπα βγήκαν στην εξέδρα που είχε στηθεί φορώντας ο καθένας από μία φανέλα κι έστειλαν το δικό τους μήνυμα για τη νέα σεζόν.

Μάλιστα, η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ δημοσίευσε στα social media την Παρασκευή (30/6) VIDEO από τη χθεσινή εκδήλωση με το παρών του κόσμου, που περίμενε αυτόγραφα από τους παίκτες των Πειραιωτών: "Κόσμος και ομάδα ένα", έγραψε η ομάδα.

Διαβάστε επίσης