Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αποθέωση για τον ταλαντούχο Κωστούλα! (photo)

Αποθέωση για τον ταλαντούχο Κωστούλα! (photo)
Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2023 - 13:12

Ο 16χρονος φορ, γιος του Θανάση Κωστούλα, Χαράλαμπος Κωστούλας που έγραψε τη δική του ιστορία ως στόπερ του Ολυμπιακού, αποτελεί το «next big thing» των Πειραιωτών, αλλά και του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Χαράλαμπος Κωστούλας, έκανε μια εξαιρετική σεζόν, παίζοντας σε τρία τμήματα του Ολυμπιακού. Με την Κ23 είχε 2 συμμετοχές, με την Κ19 είχε 14 συμμετοχές και 9 γκολ, ενώ με την Κ17 σε 11 συμμετοχές σημείωσε 12 γκολ κι έκανε τη διαφορά!

Εκτός των άλλων, έγραψε και ένα ξεχωριστό ρεκόρ! Ο Χαράλαμπος Κωστούλας έγινε ο νεότερος παίκτης που φόρεσε τη φανέλα επαγγελματικής ομάδας του Ολυμπιακού! Αγωνίστηκε με τον Ολυμπιακό Β σε ηλικία 15 ετών, 7 μηνών και 27 ημερών και κάπως έτσι, ξεπέρασε τον Κυριάκο Παπαδόπουλο (είχε αγωνιστεί για πρώτη φορά 15 ετών, 9 μηνών και 9 ημερών).

Μάλιστα, ο νεαρός επιθετικός είδε το όνομά του να αναφέρεται στην ξένη σελίδα Football Τalent Scout, που στο παρελθόν είχε κάνει ιδιαίτερη μνεία και σε άλλα ταλέντα από την Ελλάδα.

«Ένας από τους πιο ταλαντούχους έφηβους στην Ελλάδα χωρίς αμφιβολία, ένας 16χρονος απόφοιτος των ακαδημιών του Ολυμπιακού με τεράστιο μέλλον μπροστά του, ο Χαράλαμπος Κωστούλας» αναφέρει η λεζάντα, ενώ στο βιογραφικό του διαβάζει κανείς ότι μεγάλα ατού του είναι, μεταξύ άλλων, τα τελειώματα, το ένστικτο, η κίνηση χωρίς την μπάλα, η τεχνική και η γενναιότητα.

Διαβάστε επίσης