Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στην τελική ευθεία για Mιλς

Στην τελική ευθεία για Mιλς
Δευτέρα, 3 Ιουλίου 2023 - 12:32

Τα μεγάλα... ζόρια έρχονται για τους παίκτες του Ολυμπιακού, οι οποίοι την Τετάρτη (05/07) θα πετάξουν για την Αυστρία και το Μιλς, όπου θα πραγματοποιήσουν το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας τους.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ αναμένεται εκεί να ανεβάσει ακόμη μεγαλύτερους ρυθμούς στις προπονήσεις από αυτές που έχει κάνει στο Ρέντη, προκειμένου να μπορέσει να δουλέψει και να βελτιώσει κάποια πράγματα που θέλει στην ομάδα.

Ο Ισπανός τεχνικός στο Μιλς θα πάρει και κάποιες κρίσιμες και οριστικές αποφάσεις για κάποιους από τους ποδοσφαιριστές του συλλόγου την ώρα που ο στόχος είναι να έχει ακόμη 2-3 παίκτες μαζί του, οι οποίοι θα μπορούν τη νέα σεζόν να ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα.

Ο Θρύλος αναμένεται να «πετάξει» το μεσημέρι την Τετάρτη από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» για το Μόναχο και από εκεί θα συνεχίσει οδικώς μέχρι το Μιλς, όπου θα παραμείνει έως τις 19 Ιουλίου.

Σε αυτό το διάστημα ο 42χρονος τεχνικός και με τα φιλικά που θα πραγματοποιηθούν θα βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα, προκειμένου να διορθώσει ότι χρειάζεται στο 2ο στάδιο της προετοιμασίας του Θρύλου, με στόχο να είναι όλοι έτοιμοι στην έναρξη της νέας σεζόν.

Διαβάστε επίσης