Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Nέες «σειρήνες» από Τουρκία για Μασούρα!

Nέες «σειρήνες» από Τουρκία για Μασούρα!
Κυριακή, 2 Ιουλίου 2023 - 23:41

Για ακόμα μια φορά υπάρχουν σε τουρκικά ΜΜΕ δημοσιεύματα που αφορούν στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού, με τον Γιώργο Μασούρα να έχει την… τιμητική του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τουρκικά ρεπορτάζ η Σαμσουνσπόρ είναι μία ομάδα που θα επιθυμούσε διακαώς την απόκτηση του διεθνούς Έλληνα εξτρέμ και σήμερα υπάρχουν μάλιστα και αναφορές περί επαφών της με τον Ολυμπιακό για τον παίκτη.

Οι Τούρκοι λένε ότι ο Μασούρας βλέπει να καλό μάτι αυτό το ενδιαφέρον, αλλά προς τον παρόν δεν υπάρχει κάτι απτό ούτε που να επιβεβαιώνεται.

Επίσης είναι ότι οι Πειραιώτες χρειάζονται τουλάχιστον έναν 11αδάτο εξτρέμ και ο αριθμός θα αυξηθεί αν αποχωρήσει ο Μασούρας που έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024. Η λογική λέει λοιπόν πως είτε θα πρέπει να πωληθεί τώρα είτε να ανανεώσει για να χαθεί τσάμπα.

Ο Ολυμπιακός προφανώς δεν έχει πρόθεση να τον πουλήσει εκτός αν έρθει… τρελή πρόταση για την αγορά του και φυσικά εφόσον ενδιαφέρει τον παίκτη μια νέα πρόκληση. Το σίγουρο είναι πως ο Αντόνιο Κορδόν ψάχνει και ψάχνεται. Θέλει να αναβαθμίσει και τα φτερά της επίθεσης. Ο Μασούρας είναι φυσικά στο πλάνο του αλλά, είπαμε, αν έρθει «τρελή» πρόταση που συμφέρει και τον σύλλογο, τότε θα αποχωρήσει.

Διαβάστε επίσης

Στην τελική ευθεία για Mιλς

Στην τελική ευθεία για Mιλς

Οι «ερυθρόλευκοι» θα αναχωρήσουν την Τετάρτη (5/7) για την πόλη της Αυστρίας, όπου θα πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.