Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το κίνητρο του Ελ Αραμπί και οι εναλλακτικές για την κορυφή της επίθεσης

Το κίνητρο του Ελ Αραμπί και οι εναλλακτικές για την κορυφή της επίθεσης
Πέμπτη, 6 Ιουλίου 2023 - 18:20

ΜΙΛΣ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Η ώρα της σκληρής δουλειάς για τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ξεκίνησε. Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ και οι παίκτες του πραγματοποίησαν την πρώτη προπόνηση τους επί αυστριακού εδάφους. Μάλιστα, αξιοσημείωτο θεωρείται ότι ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί είναι ο μοναδικός καθαρόαιμος επιθετικός που έχει αυτή τη στιγμή στην αποστολή που βρίσκεται ήδη στην Αυστρία και το Μιλς ο Ολυμπιακός. Ωστόσο, ο Ισπανός τεχνικός έχει μία έξτρα λύση, έναν άσο από το μανίκι.

Συγκεκριμένα, όσο καιρό βρίσκεται ο Πεπ Μπιέλ στον Ολυμπιακό, έχει αναλωθεί, κατά κύριο λόγο στο να αγωνίζεται σε θέσεις… εκτός θέσης του. Τι σημαίνει αυτό; Ο Πεπ Μπιέλ είναι… 9,5. Είναι 10, με αρετές σέντερ φορ, στο σκοράρισμα, όπως είχε δείξει χαρακτηριστικά κατά την παρουσία του στην Κοπεγχάγη, ακριβώς πριν έρθει στον Ολυμπιακό και αναμένεται να χρησιμοποιηθεί σε αυτή την θέση.

Από εκεί και έπειτα ως… ψευτοεννιάρια μπορούν να παίξουν και άλλοι δύο από την μεσοεπιθετική γραμμή, όπως είναι ο Κώστας Φορτούνης και Γιώργος Μασούρας.

Προφανώς και η πρόθεση δεν είναι να τους καθιερώσει, απλά τους έχει στο μυαλό του αυτή τη στιγμή ως πλάνο ανάγκης. Φυσικά αυτή τη στιγμή προτεραιότητα για τη θέση του φορ είναι ο πολύπειρος Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ο οποίος θα προσπαθήσει να πείσει τον Μαρτίνεθ ότι δεν χρειάζεται κι άλλο σέντερ φορ, πλην του διάδοχου του Μπακαμπού.

Διαβάστε επίσης