Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η πιθανή ενδεκάδα του Mαρτίνεθ και τι περιμένουμε να δούμε με Σλοβάτσκο

Η πιθανή ενδεκάδα του Mαρτίνεθ και τι περιμένουμε να δούμε με Σλοβάτσκο
Σάββατο, 8 Ιουλίου 2023 - 13:34

ΜΙΛΣ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ANTΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στη δράση σήμερα το απόγευμα, στις 18:00. Απέναντι στη Σλοβάτσκο, η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ θα έχει τη δυνατότητα να δοκιμάσει πράγματα, στον αγωνιστικό χώρο, δουλεύοντας εδώ και μέρες στις προπονήσεις και πλέον περνώντας σε πρακτικό επίπεδο. Το ενδιαφέρον είναι στραμμένο στην Αυστρία και στο Σβατς όπου θα διεξαχθεί το πρώτο φιλικό του Ολυμπιακού της σεζόν και πάμε να αναλύσουμε ορισμένα από τα βασικά στοιχεία που περιμένουμε να δούμε στο φιλικό (18:00) με τη Σλοβάτσκο.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έκανε χθες Παρασκευή (7/7) κάποιες δοκιμές και έδωσε μια πρώτη ιδέα, για το τι μπορούμε να δούμε στο αποψινό φιλικό. Ο Ισπανός τεχνικός περιμένει να δει αυτά που δούλεψε περισσότερο στην παρουσία της ομάδας στην Αυστρία. Δηλαδή, Η πίεση ψηλά, η προστασία κατοχής μπάλας, το «άνοιγμα» του γηπέδου αλλά και η ποιότητα πάσας.

Όσον αφορά το πρόσωπα, ο Ισπανός τεχνικός αναμένεται να επιλέξει, Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια. Τετράδα στην άμυνα, Ροντινέι, Μπα, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ. Στην μεσαία γραμμή σε ρόλο αμυντικού χαφ αναμένεται να ξεκινήσει ο Μπουχαλάκης, με τον Ζοάο Καρβάλιο ή τον Ίνμπομ Χουάνγκ σε θέση «8» και τον Κώστα Φορτούνη στο «10». Στα άκρα της επίθεσης αναμένεται να χρησιμοποιηθούν Μπιέλ και Βρουσάι, με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί να ξεκινάει στην κορυφή της επίθεσης.

Αυτή είναι η πιο πιθανή σύνθεση, στο αποψινό, φιλικό ματς, όπου ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, πιθανότατα, θα χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες εφόσον δεν προκύψει κάποιο θέμα. Όσοι είναι σε καλύτερη φυσική κατάσταση θα παίξουν περισσότερο όπως είναι λογικό.

Διαβάστε επίσης