Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Χουάνγκ για την «χρυσή» πρόταση από Αραβία!

Ο Χουάνγκ για την «χρυσή» πρόταση από Αραβία!
Σάββατο, 8 Ιουλίου 2023 - 14:21

Η τελευταία άφιξη ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, μετά από την έξτρα άδεια που είχαν πάρει οι διεθνείς των «ερυθρολεύκων», ήταν αυτή του Ίνμπομ Χουάνγκ.

Ο Νοτιοκορεάτης άσος ακολούθησε ένα ειδικό πρόγραμμα την πρώτη μέρα στην Αυστρία λόγω της επιβάρυνσής του από την Εθνική Ν. Κορέας και του πολύωρου ταξιδιού επιστροφής από την πατρίδα του.

Μάλιστα, ο Ίνμπομ μετά από δέκα μέρες ξεκούρασης, μίλησε στην ιστοσελίδα «Chosun», κατά την αναχώρηση του και δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στη δεύτερη σεζόν του με τα «ερυθρόλευκα» που ακολουθεί, αλλά και τις διάφορες «σειρήνες» που υπάρχουν όχι μόνο από την Ευρώπη, αλλά και την Αραβία!

Αναλυτικά όσα είπε:

«Οι φίλαθλοι της Αλ Χιλάλ, μου στέλνουν μηνύματα και μου λένε: «Έλα στην ομάδα μας. Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις στις οποίες οι παίκτες εμπλέκονται σε μεταγραφικά σενάρια και δεν το γνωρίζουν ούτε οι ίδιοι (γέλια). Είμαι πάντα ευγνώμων για το ενδιαφέρον οποιασδήποτε ομάδας. Δεν έχει σημασία από ποια χώρα ή ποιο πρωτάθλημα είναι η προσφορά, όταν ένας σύλλογος σε κοιτάζει».

Συμπλήρωσε ακόμα: «Η Αλ Χιλάλ είναι το φαβορί της Σαουδικής Αραβίας για να κατακτήσει το Champions League της Ασίας. Πρόσφατα, προσλαμβάνουν παίκτες που δεν είναι στο τέλος της καριέρας τους, αλλά στην ακμή τους, όπως ο Νέβες και ο Κουλιμπαλί. Εάν υπάρξει προσφορά, θα πρέπει να εξεταστούν διάφορες καταστάσεις, αλλά για την ώρα, η προτεραιότητα μου είναι να επιστρέψω στην ομάδα και να προετοιμαστώ καλά για τη νέα σεζόν».

Kατέληξε, τονίζοντας επίσης ο Χουάνγκ πως αν ήθελε θα μπορούσε να πάει πέρυσι σε ομάδα της Μέσης Ανατολής, όπου είχε καλύτερη οικονομική προσφορά. «Στην πραγματικότητα, υπήρξε μια τεράστια προσφορά από τη Μέση Ανατολή πέρυσι. Αν ήταν να πάω, θα είχα πάει πέρυσι. Ακόμη και τώρα, πολλοί μάνατζερ επικοινωνούν μαζί μου ρωτώντας αν ενδιαφέρομαι να πάνε στη Μέση Ανατολή» ήταν τα λόγια του.

Διαβάστε επίσης