Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η φιλοσοφία του Μαρτίνεθ στο χορτάρι…

Η φιλοσοφία του Μαρτίνεθ στο χορτάρι…
Κυριακή, 9 Ιουλίου 2023 - 11:11

ΜΙΛΣ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ANTΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Ο Ολυμπιακός έδωσε το πρώτο φιλικό επί εποχής Ντιέγκο Μαρτίνεθ, που ήταν με την Σλοβάτσκο.Σίγουρα ήταν ένα πρώτο τεστ κι ενώ ο Ολυμπιακός δουλεύει μεταγραφές που θα τον ενισχύσουν και θα αλλάξουν το ρόστερ του καθώς ο Αντόνιο Κορδόν πήρε φόρα!

Αλλά βγήκαν και χρήσιμα συμπεράσματα για την τακτική εικόνα που θα έχουν οι «ερυθρόλευκοι». Κάλο θα ήταν να σταθούμε κυρίως στο κομμάτι της φιλοσοφίας που θέλει να περάσει ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, ο οποίος είναι ένας προπονητής με συγκεκριμένες αρχές και με μία φιλοσοφία που παραπέμπει στο κλασικό ισπανικό μοντέλο και είδαμε κάποιο δείγμα της δουλειάς του.

Ο Ολυμπιακός έπαιζε με την μπάλα κάτω, απέφυγε τα αβίαστα λάθη, ήταν πιο ακριβείς στις μεταβιβάσεις, είχε την κατοχή, πίεζε ψηλά και μάλιστα, είδαμε ότι άπαντες στο επιθετικό και δημιουργικό κομμάτι και κυρίως δεν ήταν τόσο προβλέψιμος δημιουργικά. Κάτι που άρεσε στον κόσμο του Ολυμπιακού και ευελπιστεί να το δει τη φετινή χρονιά.

Αυτά τα στοιχεία που δουλεύει στην καθημερινότητα, τα είδαμε κόντρα στην Σλοβάτσκο.

Σίγουρα θέλει ακόμη δουλειά να εφαρμόσουν οι παίκτες τη φιλοσοφία του Μαρτίνεθ, όμως, ως πρώτο δείγμα γραφής δεν μπορούμε να παραβλέψουμε ότι για 45 λεπτά λειτούργησε σε καλό βαθμό και ήταν εξαιρετικός.

Διαβάστε επίσης