Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γυμναστήριο, αποθεραπεία και «επίσκεψη» από Σουηδία! (photos)

Γυμναστήριο, αποθεραπεία και «επίσκεψη» από Σουηδία! (photos)
Κυριακή, 9 Ιουλίου 2023 - 12:38

ΜΙΛΣ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ: AΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Εννοείται ότι έπειτα από την πρώτη φιλική αναμέτρηση του Ολυμπιακού με αντίπαλο την Σλοβάτσκο, το πρόγραμμα ήταν συγκεκριμένο. Αυτό περιελάμβανε πρόγραμμα αποκατάστασης και γυμναστήριο, το πρωί της Κυριακής (9/7), στο ηλιόλουστο Μιλς.

Συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκοι» χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Οι Ρέαμπτσουκ, Ντόη, Μπα, Ροντινέι, Μπουχαλάκης, Καρβάλιο, Φορτούνης, Μπιέλ, Βρουσάι, Αραμπί, αλλά και ο Ραμόν έκαναν αποθεραπεία σε χαλαρούς ρυθμούς.

Από την άλλη, οι υπόλοιποι, μαζί με τον προπονητή φυσικής κατάστασης Λαφουέντε Ναδάλες έκαναν λίγο πιο έντονες ασκήσεις, όπως και ενδυνάμωση στο γυμναστήριο, με λάστιχα, διατάσεις και βάρη. Στην παρέα επίσης βρισκόταν και ο Ίνμπομ Χουάνγκ, παρότι δεν έπαιξε στο φιλικό, λόγω του ειδικού προγράμματος που ακολουθεί.

Την ίδια ώρα μάλιστα, οι τρεις γκολκίπερ του Θρύλου δούλευαν με τον προπονητή τερματοφυλάκων, Αντόνιο Χοσέ Λόπεθ Μενγκουάλ. Στη συνέχεια, οι Πειραιώτες έπιασαν και λίγο μπάλα.

Μάλιστα, το «παρών» έδωσε και ένα φίλος του Ολυμπιακού από την Σουηδία, ο οποίος ταξίδεψε περίπου 1.000 χλμ, για να παρακολουθήσει μέρος της προπόνησης. Η αγάπη του για τον Ολυμπιακό είναι μεγάλη, καθώς έχει βρεθεί και στο παρελθόν σε παλιότερες προετοιμασίες του Θρύλου.

Διαβάστε επίσης