Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ομηροι» των Μπένετ και Μάνταλου οι διαιτητές

«Ομηροι» των Μπένετ και Μάνταλου οι διαιτητές
Τρίτη, 11 Ιουλίου 2023 - 20:17
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Σε θέατρο του παραλόγου εξελίσσεται η ανακοίνωση των πινάκων διαιτησίας από την ΚΕΔ των Μάνταλου, Μπένετ και η ουσία είναι ότι οι διαιτητές, οι βοηθοί και οι παρατηρητές είναι «όμηροι» του προαναφερόμενου διδύμου. Ηδη, έχουν διαρρεύσει ονόματα, απόδειξη ότι οι πίνακες έχουν βγει, όμως μέσω της καθυστέρησης των πινάκων ασκείται πίεση για να ανανεωθούν τα συμβόλαια των Μάνταλου, Σπυρόπουλου, Καρατζίκα, Λαμπαδαρίου και για τον επόμενο χρόνο.

Το παράδοξο είναι ότι η ΚΕΔ προγραμμάτισε τα σεμινάρια των διαιτητών (3-7 Αυγούστου για τη Super League, 20-24 Αυγούστου για τη δεύτερη κατηγορία), χωρίς να είναι γνωστό ποιοι διαιτητές θα πάρουν μέρος! Το σόι προγραμματισμός είναι αυτός; Γελάει ο κόσμος!

Ελεγαν ότι θα ανακοινώσουν τους πίνακες την περασμένη εβδομάδα, τώρα λένε για τις 20 του μήνα, προκειμένου να κοινοποιηθούν στην ΕΕ της ΕΠΟ που συνεδριάζει την ίδια μέρα! Ασχετα, αν κινδυνεύουν να κατηγορηθούν ότι έτσι δηλώνουν... υποταγή στους προέδρους των ΕΠΣ!

Πάντως, είναι επίδειξη ανευθυνότητας που δεν ανακοινώνουν επίσημα πότε θα βγουν οι πίνακες. Με αυτά που κάνουν οι διαιτητές είναι «όμηροι» καθώς δεν μπορούν να προγραμματίσουν τις διακοπές τους, τις άδειες για τα σεμινάρια αλλά και τους ρυθμούς της προπόνησής τους αφενός επειδή δεν ξέρουν αν θα είναι στους πίνακες αφετέρου σε ποια κατηγορία θα είναι!

Πρόκειται για απαράδεκτη συμπεριφορά από την πλευρά της ΚΕΔ. Τόσο δύσκολο είναι να βγάλουν ανακοίνωση; Κι ύστερα αναρωτιούνται γιατί οι ρέφερι και οι βοηθοί εγκαταλείπουν όταν τους φέρονται με τον τρόπο που τους φέρονται. Σα να μην υπάρχουν!

Χώρια που όλοι λένε ότι οι πίνακες είναι έτοιμοι. Ηδη, διέρρευσαν ονόματα αυτών που θα ανέβουν στη Super League. Αυτοί θα είναι οι Βλάχος (Ανατολικής Αττικής), Ανδριανός (Αχαϊας), Κατσικογιάννης (Ηπείρου), Πουλικίδης (Δράμας), Τσιάρας (Καβάλας), Μπακογιάννης (Αθηνών), Βάτσιος (Δυτικής Αττικής) και Τζαμουτζαντώνης (Χίου).

Υπάρχει αίσθηση ότι οι πίνακες δεν ανακοινώνονται και επειδή τα συμβόλαια των Μάνταλου, Σπυρόπουλου, Καρατζίκα και Λαμπαδαρίου ανανεώθηκαν μόνο για έναν μήνα και όχι για έναν χρόνο, για να πάρουν το μήνυμα ότι μέσω των αξιολογήσεων δίνουν εξετάσεις και ότι ασκείται πίεση από την πλευρά τους για να τους κρατήσουν! Όμως, και με αυτό το... σενάριο το αποτέλεσμα είναι ίδιο. Οι ρέφερι βρίσκονται υπό ομηρία.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης