Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ούτε μια παραίτηση για την Εθνική του... ΠΑΟΚ!

Ούτε μια παραίτηση για την Εθνική του... ΠΑΟΚ!
Τρίτη, 11 Ιουλίου 2023 - 20:55

Χαμηλού επιπέδου εμφανίσεις από την Εθνική Νέων στην τελική φάση του Euro U 19 στη Μάλτα. Δέχθηκε πέντε γκολ (5-4) από τη Νορβηγία (που προηγήθηκε 5-0) και ακολούθησε βαριά ήττα από την Ισπανία με 5-0 (0-4 από το ημίχρονο). Ετσι αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης και στο τελευταίο ματς έφερε 0-0 με την Ισλανδία.

Κι όμως, ούτε μια παραίτηση. Η Εθνική Νέων μπορεί να χαρακτηριστεί ως Εθνική... ΠΑΟΚ. Ενώ ο Ολυμπιακός κατέκτησε το πρωτάθλημα Κ 19, όμως ο ομοσπονδιακός τεχνικός Τάσος Θέος κάλεσε δέκα παίκτες του ΠΑΟΚ στην 20μελή αποστολή! Θα πρέπει να αποτελεί παγκόσμιο φαινόμενο για Εθνική ομάδα, να έχει αποστολή με τόσους πολλούς παίκτες της ίδιας ομάδας.

Ο Μπαλτάκος που είναι στη Μάλτα πως τα βλέπει;

Οι δέκα παίκτες του ΠΑΟΚ είναι οι: Δεληγιάννης, Γεωργιάδης, Τσίκος, Κωττάς, Σπυράκος, Τζήμας, Σμυρλής (σ.σ. έπαιξαν με Ισπανία), Μοναστηρλής, Γκούμας, Γκιτέρσος.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης