Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η «τριάδα» που αρέσει...

Η «τριάδα» που αρέσει...
Κυριακή, 16 Ιουλίου 2023 - 11:00

ΜΙΛΣ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ANTΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Το τέρμα της ισοφάρισης του Ολυμπιακού με την Νόρτζελαντ, προήλθε από τη συνεργασία και δύο εκ των ποδοσφαιριστών που ήταν στην πρώτη γραμμή των διακριθέντων χθες. Ο λόγος για τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί και τον Γιώργο Μασούρα. Ο Μαροκινός φορ, έφτασε τα τρία γκολ σε δύο φιλικά ματς και έχει το «απόλυτο» των γκολ του θρύλου, σκοράροντας ως τώρα όλα τα τέρματα της ομάδας σε δύο φιλικά.

Δεν ήταν όμως μόνο το γκολ του 36χρονου φορ, αλλά και η γενικότερη παρουσία του χθες, αφού γύριζε και πίσω και έδινε σε μεγάλο βαθμό και αμυντικές βοήθειες. Ο Ελ Αραμπί χθες είχε διάρκεια στο παιχνίδι του και σηκώνοντας… μόνος του, το βάρος της επίθεσης τα πάει περίφημα ως τώρα. Πολύ καλός ήταν και ο Γιώργος Μασούρας που θα μπορούσε και αυτός να πετύχει κάποιο τέρμα, αλλά αυτό δεν ήρθε. Ήταν όμως ο πιο κινητικός παίκτης του Ολυμπιακού μπροστά, ενώ έδινε και ανασταλτικές βοήθειες.

Τέλος, για ένα 45λεπτο αγωνίστηκε και ο Χουάνγκ Ινμπεόμ. Ο Νοτιοκορεάτης χαφ, έκανε ένα από τα «κλασικά» του παιχνίδια, με «μαχητικότητα», καλό passing game και βοήθεια στη δημιουργία του παιχνιδιού. Δεν είναι ακόμα στο 100% του, αλλά είναι δεδομένο πως θα προσφέρει και φέτος.

Διαβάστε επίσης