Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δουλειά στην κυκλοφορία της μπάλας, ειδικό πρόγραμμα ο Χουάνγκ! (photos)

Δουλειά στην κυκλοφορία της μπάλας, ειδικό πρόγραμμα ο Χουάνγκ! (photos)
Κυριακή, 16 Ιουλίου 2023 - 12:38

ΜΙΛΣ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ANTΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Μετά από ένα σχετικά ήσυχο Σαββάτο (15/7) με πρόγραμμα αποκατάστασης το πρωί και ελεύθερο χρόνο το απόγευμα, ο Ολυμπιακός από το πρωί της Κυριακής (16/07) μπήκε ξανά σε πιο έντονους ρυθμούς. Στις 11:00 το πρωί (10:00 τοπική) οι Πειραιώτες πάτησαν το χορτάρι του προπονητικού κέντρου.

Ο Ισπανός προπονητής συγκέντρωσε τους ποδοσφαιριστές του στο κέντρο του γηπέδου και τους μιλούσε για περίπου δέκα λεπτά. Στη συνέχεια έγινε τo ζέσταμα και η ενεργοποίηση των μυϊκών ομάδων έγινε με κυλίνδρους και εκγύμναση και ασκήσεις ισορροπίας, πριν οι παίκτες περάσουν σε ασκήσεις τεχνικής βελτίωσης και τακτικής.

Έπειτα οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε δύο ομάδες (κόκκινοι-μπλε) και τέσσερα μπαλαντέρ και δούλεψαν στην επιθετική ανάπτυξη και την κυκλοφορία της με μια άσκηση που περιλαμβάνει στοιχεία τεχνικής και κίνησης δίχως τη μπάλα και της κυκλοφορίας σε μικρό χώρο υπό πίεση. Επί της ουσίας o κάθε παίκτης είχε δικαίωμα να κάνει μόνο δύο επαφές, με την δεύτερη να είναι η γρήγορη μεταβίβαση και στη συνέχεια τελείωναν την φάση σε μικρά τερματάκια.

Το πρόγραμμα της Κυριακής (16/07) θα συνεχιστεί με την απογευματινή προπόνηση στις 18:30, ενώ το επόμενο φιλικό του Ολυμπιακού είναι στις 19 Ιουλίου με αντίπαλο την Σαμπάχ στο Κεμάτεν.

Να σημειωθεί ότι, ο Ίνμπομ Χουάνγκ και ο Μάριος Βρουσάι πραγματοποίησαν ειδικό πρόγραμμα.

Mάλιστα, την πρωινή προπόνηση παρακολούθησε και ο ιδιοκτήτης-προπονητής της τοπικής ομάδας που έχει παραχωρήσει το προπονητικό κέντρο στον Ολυμπιακό για το διάστημα της προετοιμασίας στο Volders, ο Μίχαελ Σρέιτερ, ο οποίος ήταν παλιός διεθνής με την Αυστρία και ήταν και βοηθός προπονητής στην Σάλτσμπουργκ.

Διαβάστε επίσης