Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο ισχυρός ανταγωνισμός στα γκολπόστ!

Ο ισχυρός ανταγωνισμός στα γκολπόστ!
Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2023 - 10:49

ΜΙΛΣ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ANTΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Ο Ολυμπιακός αναζητεί στο μεταγραφικό παζάρι παίκτες (σχεδόν) σε όλες τις θέσεις. Η μόνη θέση για την οποία δεν έχει κάποια ιδιαίτερη… πρεμούρα είναι του τερματοφύλακα.

Συγκεκριμένα, ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ φαίνεται πως θα πορευτεί με την δυάδα Πασχάλακη και Τζολάκη, καθώς ο Ισπανός τεχνικός δεν ζήτησε την απόκτηση τερματοφύλακα.

Το καλύτερο δίδυμο τερματοφυλάκων, λοιπόν, θα έχει ο Ολυμπιακός ενόψει της νέα σεζόν με τους δύο Έλληνες κίπερ, καθώς και ο Πασχαλάκης έκανε εξαιρετική χρονιά και αποδείχθηκε πολύ σημαντική μεταγραφή, αλλά ειδικά με τον Τζολάκη οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν για πολλά χρόνια το κεφάλι τους ήσυχο.

Από τη μία υπάρχει ο έμπειρος Αλέξανδρος Πασχαλάκης που αποτέλεσε μια έξυπνη-βόμβα των μεταγραφών πέρυσι, και μάλιστα ήρθε ως ελεύθερος σε μια εξαιρετική -ειδικά για τερματοφύλακα- ηλικία.

Από την άλλη υπάρχει ο 20χρονος Κωνσταντής Τζολάκης. Ένας τερματοφύλακας με παρόν και πάρα πολύ μέλλον στον οποίο μπορεί να ποντάρει και να υπολογίζει ο Ολυμπιακός. Η… μάχη μεταξύ των δύο, ο συναγωνισμός, όχι ο ανταγωνισμός, είναι εξαιρετική. Πραγματικά ευχάριστο να τη βλέπεις.

Οι δυο τους δουλεύουν σκληρά και φτάνουν στα άκρα κάνοντας δυνατές προπονήσεις. Είναι λογικό με νέο προπονητή, αλλά και νέο γυμναστή τερματοφυλάκων, να είναι στην… τσίτα και ο Πασχαλάκης και ο Τζολάκης. Κρίνονται ξανά από την αρχή. Πρέπει να πείσουν. Τίποτα δεν είναι δεδομένο και για αυτούς.

Διαβάστε επίσης