Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μαρτίνεθ: «Θετικό το πρώτο στάδιο προετοιμασίας, μπαίνουν βάσεις για κάτι καλό»

Μαρτίνεθ: «Θετικό το πρώτο στάδιο προετοιμασίας, μπαίνουν βάσεις για κάτι καλό»
Τρίτη, 18 Ιουλίου 2023 - 14:30

ΜΙΛΣ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ANTΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Έχει γίνει μεγάλη κουβέντα όλο το καλοκαίρι για τον προπονητή του Ολυμπιακού. Και γύρω από τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ επίσης άνοιξε μεγάλη κουβέντα. Αυτή τη στιγμή είναι ένα πρόσωπο στην ομάδα που αξίζει να το γνωρίσουμε, αφού ο κόσμος δεν ξέρει πολλά για τον νέο προπονητή. Επιλέχθηκε να βάλει τον Θρύλο στις… ράγες της κανονικότητας και την επιστροφή στην κορυφή και όπως γίνεται αντιληπτό το έργο που έχει αναλάβει δεν είναι απλό.

Στην τελευταία προπόνηση επί αυστριακού εδάφους που έγινε το πρωί της Τρίτης (18/7) λοιπόν ο Ισπανός τεχνικός ρωτήθηκε απ’ όλους όσοι βρισκόμαστε στην Αυστρία και παρακολουθούμε από κοντά το βασικό στάδιο προετοιμασίας των ερυθρόλευκων να κάνει έναν μίνι απολογισμό της προετοιμασίας στην Αυστρία, κρατώντας τα θετικά και τα αρνητικά και η απάντηση που δόθηκε ήταν η εξής:

«Το πρώτο στάδιο προετοιμασίας θεωρώ πως κύλησε με πολύ θετικό τρόπο. Ήταν ο χρόνος που χρειαζόμασταν για να γνωριστούμε καλύτερα, να δουλέψουμε και να θέσουμε βάσεις συναισθηματικές, τακτικές, αλλά και φυσικών δυνάμεων. Είχαμε στη διάθεση μας χρόνο για να γνωρίσουμε προσωπικά τους παίκτες σαν χαρακτήρες, αλλά και σαν ποδοσφαιριστές. Επίσης εκείνοι είχαν την ευκαιρία να έρθουν κοντά στη μεθοδολογία μας και να κατανοήσουν με ποιον τρόπο μπορούν να προσφέρουν στην ομάδα. Το μοναδικό αρνητικό ήταν πως θα θέλαμε περισσότερο χρόνο! Πάντα χρειάζεται χρόνος για να χτίσεις μια βάση και με περισσότερο χρόνο θα ήταν πολύ καλύτερα για όλους μας!», ανέφερε ο Ισπανός τεχνικός.

Παρακολουθήστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Ντιέγκο Μαρτίνεθ στο gavros.gr την Τετάρτη (19/7).

Διαβάστε επίσης