Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η εικόνα των ακραίων μπακ του Ολυμπιακού στην προετοιμασία

Η εικόνα των ακραίων μπακ του Ολυμπιακού στην προετοιμασία
Παρασκευή, 21 Ιουλίου 2023 - 22:18

Κάνοντας μια ανάλυση για τα άκρα της άμυνας, μετά από τα όσα είδαμε στην Αυστρία, ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ έχει μπει στο στόχαστρο πολλών ομάδων του εξωτερικού (και ειδικότερα από Γαλλία... μεριά), αλλά για την ώρα ήταν στο αρχικό σχήμα και στα τρία φιλικά του Ολυμπιακού.

Ο Μολδαβός μπακ είχε κάποιες αδυναμίες (για παράδειγμα στο γκολ της Σαμπάχ), αλλά στο δεύτερο 45λεπτο με τους Αζέρους, είχε πιο «μεστή» εικόνα. Φυσικά, ο Μαρτίνεθ ζητάει πιο πολλά πράγματα από αυτόν στο επιθετικό και δημιουργικό σκέλος, αλλά λόγω της... τιμιότητας του, παραμένει μια αξιόπιστη λύση ανασταλτικά.

Αναφορικά με τον Ροντινέι, παρουσιάστηκε... διπρόσωπος. Οι επιθετικές του ενέργειες ήταν επιπέδου... εξτρέμ. Πολλές κούρσες και ανεβάσματα, καλές σέντρες και συμμετοχή στο επιθετικό σκέλος. Αμυντικά, είχε αρκετά προβλήματα με χαρακτηριστικότερο το πέναλτι με την Νόρτζελαντ.

Εξάλλου, σε ρόλο «πασπαρτού» για τα άκρα της άμυνας ήρθε ο Κίνι. Παίζει κυρίως δεξιά, αλλά ο Μαρτίνεθ -όπως έδειξε και με την Σαμπάχ- τον υπολογίζει ως τώρα κυρίως για τα... αριστερά.

Σε ό,τι αφορά τον Ραμόν, η τεχνική του κάνει... μπαμ, αλλά στο τακτικό σκέλος «φωνάζει» πως θέλει δουλειά. Εξάλλου υπάρχει και ο Θανάσης Ανδρούτσος που πιθανότατα θα μείνει ως «εφεδρική λύση». Με την Σαμπάχ έσωσε ένα σίγουρο γκολ πάνω στη γραμμή, αλλά είχε και τα... θεματάκια του.

Πηγή: redking.gr

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης