Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η ελληνική «μάχη» κάτω από τα δοκάρια του Ολυμπιακού!

Η ελληνική «μάχη» κάτω από τα δοκάρια του Ολυμπιακού!
Παρασκευή, 21 Ιουλίου 2023 - 21:59

Κάτω από τα δοκάρια του, ο Ολυμπιακός έχει έντονο ελληνικό στοιχείο, με ποιότητα. Από τη μια, ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, ο οποίος προέρχεται από μια πολύ καλή σεζόν και από την άλλη, ο Κωνσταντίνος Τζολάκης, που... έριξε σπουδαία «αυλαία» στα πλέι οφ της Stoiximan Super League.

Αμφότεροι φαίνεται πως ξεκίνησαν από την ίδια αφετηρία εφέτος και ο ανταγωνισμός ανάμεσα στους δύο τερματοφύλακες είναι ισχυρός. Το δείχνει και ο χρόνος συμμετοχής. Έπαιξαν αμφότεροι από τρία ημίχρονα στα φιλικά και μόνο ένα σενάριο αποχώρησης του Τζολάκη (με δανεισμό) θα μπορούσε να αλλάξει τις ισορροπίες.

Στα φιλικά ματς, ο «Τζόλα» διέπρεψε στο ματς με την Σλοβάτσκο, αλλά ίσως μπορούσε να λειτουργήσει καλύτερα στο γκολ της Σαμπάχ. Ο Πασχαλάκης έκανε την καλή του επέμβαση απέναντι στους Αζέρους.

Σε ό,τι αφορά τον νεαρό Παπαδούδη, δεν πήρε αγωνιστικά λεπτά, αλλά μόνο «κερδισμένος» βγήκε από την παρουσία στην Αυστρία!

Πηγή: redking.gr

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης